Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Beograđani SPREMITE SE: Vesić najavio NOVE RADOVE u centru

  Prema projektu Grada Beograda počinje uređenje platoa ispred Doma Narodne skupštine Republike Srbije, rekao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić gostujući u jutarnjem programu TV Hepi.

  „Projekat predviđa zamenu podloge i nivelaciju ploča. Projektnim rešenjem zadržan je postojeći izgled platoa uz blage korekcije geometrije i nivelacije samog platoa. Rehabilitacija zastora od kamenih ploča površine 4.500 m² predviđena je korišćenjem postojećih ploča, uz prethodnu obradu i dodavanje određene količine novih ploča istog kvaliteta i mehaničkih osobina i izgleda kao originalne. Nove ploče za zamenu nedostajućih i popucalih ploča obavljena je uz saglasnost Zavoda za zaštitu spomenika kulture – rekao je Vesić.

  Zamenik gradonačelnika je istakao da je vrednost radova 80 miliona dinara i da je JKP „Beograd-put” angažovala Narodna skupština za obavljanje ovog posla, koja je i finansijer. Početak izvođenja radova očekuje se narednih dana, u zavisnosti od vremenskih uslova, a rok za završetak radova je četiri meseca.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Beta/Branislav Božić

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE