Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Beograđani od jutros zbunjeni – preko Trga naokolo, trole samo do Slavije

  Beograđani su se od jutros suočili sa novim izmenama u saobraćaju zbog dodatnih radova na Trgu Republike.

  Tako je, iako je najavaljeno da obustave saobraćaja neće biti, za saobraćaj zatvoren prilaz Trgu republike, od Francuske ulice, prenosi gradski Sekretarijat za informisanje.

  Izmene će trajati do petka.

  Preciznije, sva vozila koja iz smera Terazija saobraćaju prema Trgu republike koristiće Kolarčevu i Makedonsku ulicu i dalje Braće Jugovića do Francuske, dok će se u smeru prema gradu saobraćati delom Francuskom, zatim kroz terminus „Trg republike” i dalje ulicama Braće Jugović, Makedonskom, Kolarčevom, prenosi Beoinfo.

  Tokom ove izmene, trolejbuske linije 21, 22 i 29, kao i autobuska linija 31 saobraćaju na skraćenoj trasi do Trga Slavija i nosiće oznake 21L, 22L, 29L i 31L. Privremena autobuska linija 22A putnike će prevoziti do Trga republike, s tim što će kao polazno i dolazno koristiti stajališta u Kolarčevoj.

  Autobuske linije 24, 26, 37 i 44 će u smeru prema Dorćolu saobraćaju preko Trga Nikole Pašića, zatim Dečanskom, Braće Jugović, Francuskom i dalje redovno i koriste stajalište „Dom omladine”, dok u smeru prema gradu saobraćaju Francuskom, kroz terminus „Trg republike”, Braće Jugović, Dečanskom, Trgom Nikole Pašića i dalje redovno i koriste stajalište „Trg republike” koje u redovnom režimu koriste linije 43 i 96. Autobuske linije 32E, 43 i 96 saobraćaju na skraćenoj trasi do terminusa „Železnička stanica (Pančevački most)” i nose oznake 32EL, 43L i 96L. Za te linije uspostavlja se privremeno stajalište preko puta postojećeg u Ulici Jovana Avakumovića.

  Autobuska linija 27 do terminusa „Trg republike” saobraća ulicama Trg Nikole Pašića, Dečanskom, Braće Jugović, Francuskom, terminus „Trg republike”.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Beta/Milos Miskov

  What's your reaction?

  Komentari

  • Pjer

   Već će se oni snaći da im ja ove radove na Trgu platim i po drugi put. A ako je "besplatno", to znači da će izvođač novac dobiti nekim sporednim kanalom (neki nepostojeći radovi i sl.). I šta onda reći za ovu zemlju? Ništa. Samo ponoviti onu staru, narodnu: "Bežati glavom bez obzira". Ja za sebe drugog rešenja nemam. Kao ni bilo kakvu nadu ili perspektivu u ovom rasulu od države.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE