Beograd SPREMIO milione za reklamiranje GRADSKOG PREVOZA

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Beograd SPREMIO milione za reklamiranje GRADSKOG PREVOZA

  Nakon što je raspisao javnu nabavku od 90 miliona dinara za reklamiranje gradskog prevoza, zatim od još 90 miliona za izradu intereaktivne kampanje, Grad Beograd traži ponuđača koji će za 15 miliona dinara napraviti video spot i vizuale za javni prevoz.

  Time ova potencijalna izdvajanja iz gradske kase, budući da je postupak u toku, dostižu 195 miliona dinara što je više od 1,6 miliona evra, piše Nova Ekonomija.

  U javnoj nabavci “Izrada video spotova i vizuala za javni prevoz” navodi se da se kontinuirano podiže nivo usluge javnog prevoza putnika.

  Izradom video spotova i vizuala za javni prevoz povećalo bi se poverenje građana, promenila slika o javnom prevozu što bi doprinelo značajnom povećanju prihoda od prodaje karata, ocenjuju gradski čelnici.

  Od ponuđača se traži da dizajnira i izradi oglas za oglašavanje u štampanim medijima, vizual za oglašavanje na bilbordima i na internetu. Traže se i najmanje tri scenarija za video spot.

  Kako stoji, okvirni sporazum se zaključuje na procenjenu vrednost javne nabavke koja iznosi 12.499.998,00 dinara bez PDV, odnosno 15.000.000,00 dinara sa PDV. Vrednost okvirnog sporazuma obuhvata cenu izrade spota i vizuala.

  Izvor: Danas

  Foto: Beoinfo_printscreen

  What's your reaction?

  Komentari

  • Beogradjanin

   Oni koji se voze autobusiuma znaju da li su isti čisti, imaju li grejanje i klimu, ili su im odvaljeni rukohvati i muljavi prozori. Zar je potreban video sport da to vidimo na tv? Neko će opet da fino zaradi. Karte će se lakše kupovati da su jeftinije, a narod manje siromašan. Kreativni su ti tamo...i ono kap po kap zalivanje saksija na BG mostovima i bulevarima je kretivno, i onaj kao video nadzor i digitalni info ekrani na igralištima na Zemunskom keju, i wi fi u gradskim autobusima...

  • Aleksa

   'Ej, građani spremite lovu, stiže novi vizual. Najbolji ponuđači za spot će biti TV Pink a za vizual Informer.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE