Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NIS, benzinska stanica

  Počela izgradnja nove benzinske stanice na auto-putu „Miloš Veliki“: Gde će se nalaziti?

  Gradonačelnik Čačka, Milun Todorović, i zamenik generalnog direktora kompanije NIS, Vadim Smirnov, obišli su danas lokaciju na kojoj su započeti radovi na izgradnji benzinske stanice „Sokolići 2“.

  Reč je o drugom maloprodajnom objektu NIS-a na auto-putu „Miloš Veliki“ koji će poslovati pod Gazprom brendom. Nova benzinska stanica nalaziće se u blizini Čačka, u smeru od Preljine prema Beogradu, a završetak radova očekuje se do kraja tekuće godine.

  Najnovija benzinska stanica NIS-a biće izgrađena prema najsavremenijim tehnološkim, bezbednosnim i ekološkim standardima i predstavljaće jedan od najmodernijih objekata u maloprodajnoj mreži NIS-a. Između ostalog, posedovaće vrhunsku digitalnu tehnologiju, kao i četiri „ostrva“ sa multifunkcionalnim automatima za točenje svih vrsta derivata. Pored toga, potrošače očekuje raznovrsna gastronomska ponuda kao i bogat izbor robe široke potrošnje koja je dostupna u okviru Drive Café restorana. Za izgradnju ovog savremenog objekta NIS će izdvojiti više od 4,5 miliona evra, a kako bi svojim potrošačima obezbedila vrhunski kvalitet usluga i najbolje korisničko iskustvo, na najnovijem maloprodajnom objektu NIS-a biće angažovano 24 zaposlenih.

  NIS, benzinska stanica ,,Sokolići 2"

  NIS, benzinska stanica ,,Sokolići 2″

  Milun Todorović, gradonačelnik Čačka, izrazio je zadovoljstvo zbog izgradnje novog modernog objekta kompanije NIS.
  „Nakon dve godine od puštanja u rad benzinske stanice “Sokolići 1”, danas obilazimo drugi maloprodajni objekat, “Sokolići 2”. Reč je o osmom maloprodajnom objektu NIS-a na teritoriji Čačka. Sama kompanija u našem gradu zapošljava više od 170 ljudi. Želim da dodam da smo u proteklih sedam godina, koliko sam ja na ovoj poziciji, zajednički realizovali i 44 sjajna projekta u okviru programa društvene odgovornosti NIS-a “Zajednici zajedno”. Nešto više od 80 miliona dinara je NIS uložio u zdravstveni segment, obrazovanje, teretane na otvorenom, igrališta na otvorenom u Čačku. Zaista značajna podrška jedne društveno odgovorne kompanije kao što je NIS za naš Grad”, rekao je Todorović.

  NIS, benzinska stanica

  NIS, benzinska stanica ,,Sokolići 2″

  Vadim Smirnov, zamenik generalnog direktora NIS-a, rekao je da Grad Čačak i kompanija NIS gaje dugogodišnje partnerstvo.

  „Pre nego što sam došao na gradilište, prošao sam gradom i hoću da čestitam svim Čačanima jer se vidi koliko energije i znanja ulažu u razvoj svog grada. Grad je sve lepši i čistiji i postaje industrijski centar u kome se pruža mnogo prilika za mlade ljude i razvoj njihovih karijera. Iz razgovora sa gradonačelnikom shvatio sam da postoje ozbiljni planovi i ideje za razvoj grada, ne samo kao industrijskog grada, već i kao turističkog centra. Poznajući gradonačelnika verujem da će ti planovi biti i ostvareni. Sa naše strane, mogu da kažem da će do kraja godine na ovom mestu Čačak dobiti najbolju benzinsku stanicu u celoj zemlji, sa najnovijom tehnologijom“, rekao je Smirnov.

  NIS, benzinska stanica

  NIS, benzinska stanica ,,Sokolići“

  Dodatna informacija:

  Na tržištima Srbije i regiona NIS upravlja mrežom od preko 400 benzinskih stanica u dva maloprodajna brenda, NIS Petrol i Gazprom. Pored Srbije, NIS-ov premijum brend benzinskih stanica Gazprom posluje i na tržištima Bosne i Hercegovine, Bugarske i Rumunije. Pažljivo odabranom ponudom vrhunskih goriva, kao i ostalih proizvoda i usluga, NIS-ove benzinske stanice usmerene su na zadovoljenje potreba najzahtevnijih potrošača. Benzinska stanica „Sokolići 2“ biće 28. maloprodajni objekat Gazprom premijum brenda u Srbiji.

  Izvor: BIZLife

  Foto: NIS

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE