Belgrade Wealth Forum - poslovna šansa za “velike igrače”

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Belgrade Wealth Forum – poslovna šansa za “velike igrače”

  Najveće svetske firme koje pokrivaju 90% programa dobijanja rezidencija i državljanstva kroz investicije (citizenship by investment) u svetu, biće učesnici prestižnog “Belgrade wealth foruma” (28-29.9.2017. godine hotel Falkensteiner). Ove kompanije upravljaju kapitalom bogatih klijenata čija vrednost se procenjuje na više od stotinu milijardi evra.

  Učesnici konferencije su za svoje klijente izvršili direktno ulaganje ili portfolio ulaganje vredno više dvadeset milijardi evra, zastupajući više od 10 000 najbogatijih klijenata iz celog sveta, iz segmenta HNWI i UNHWI (bogatih i veoma bogatih pojedinaca) čija ukupna imovina je vredna više od stotinu milijardi evra.

  Značaj Beogradskog foruma u poslovnom svetu, potvrđuje podatak da, na Beogradski forumu učestvuju čak 3 najveće svetske kompanije za imigracione programe, što se zaista, retko događa na sličnim događajima.

  Poslovna šansa za “velike igrače”!

  Za Belgrade Wealth Forum prijavljeno je više od 100 učesnika iz 20 zemalja sveta. Učesnici su najveće globalne konsultantske kuće u domenu upravljanja bogatstvom, “family offica”, investicionim konsaltingom, imigracionim programima poreskom optimizacijom, strukturizacijom kompanija i formiranja kompanija u raznim jurisdikcijama.

  “Henley & partners” (Švajcarska), “Arton Capital” (Kanada) i “CS Global Partners” (Velika Britanija) su 3 vodeće svetske kompanije u oblasti državljanstva kroz investicije koje će se pojaviti na Forumu.

  Kompanija WAME (World Assets Management – Dubai) sa Bliskog istoka pokriva trenutno najpopularniju i najliberalniju jurisdikciju – Dubai i Ujedinjene Arapske Emirate (UAE). Oni javnosti predstaviti teme: dobijanja rezidencije, osnivanja kompanije i bankarsko poslovanje. UAE i Dubai, trenutno su najuspešnija jurisdikcija u privlačenju stranog kapitala, zbog jednostavnosti procedura, brzog dobijanja rezidencija i registracije kompanije i fleksibilnosti bankarskog sistema.

  Među švajcarskim kompanijama koje učestvuju na Forumu je i “Zugimpex”, kompanija specijalizovana za registraciju i upravljanje kompanijama osnovanim u Švajcarskoj.

  Ekskluzivnost Beogradskog Foruma

  Forum nudi i dva veoma značajna programa, jedan ekskluzivan iz Andore i drugi koji se prvi put javno prezentuje. Ekskluzivan program Andore predstaviće 2 kompanije iz ove bogate zemlje: “Aedes group i “Alpha partners”. Program je namenjen ograničenom broju bogatih pojedinaca s besprekornom biografijom i odnosi se na: dobijanje rezidencije, osnivanje kompanije i bankarsko poslovanje u Andori.

  Prvi put, široj javnosti biće predstavljen program dobijanja srpske rezidencije, na osnovu postojećeg zakonodavstva Republike Srbije. Program će predstaviti kompanija “Belgrade Legal Consultants”.

  Zbog velikog interesovanja za učešće na Forumu i sve većeg broja partnera i sponzora, drugi dan Foruma biće produžen, a konačan spisak učesnika, kao i najnovije vesti o Forumu, biće objavljeni u medijima.

  Detaljnije informacije pogledajte na: www.belgradewealthforum.com

  Izvor: PR

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE