Barilla kuvar priprema hranu za kuvare osnovnih škola u Srbiji

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Barilla kuvar priprema hranu za kuvare osnovnih škola u Srbiji

  Od danas do 5. decembra u Srbiji boravi dolazi tim sa glavnim kuvarom i nutricionistom Barilla akademije koja se bavi samo pripremom hrane da kuva za kuvare osnovnih škola u našoj zemlji koje učestvuju na Strength2Food projektu.

  Razlog dolaska je demonstracija kuvanja i pripreme obroka za kuvare osnovnih škola koje imaju svoju kuhinju, kako bi oni unapredili svoje veštine u pripremi hrane, ali i obogatili postojeće menije sa novim, nutrutivnim obrocima. Ova demonstracija u trajanju oko 2 sata će se održati u Beogradu i Novom Sadu u utorak, u 14 časova u OŠ Kosta Trifković u Novom Sadu i u sredu u 13.30 časova u OŠ Dositej Obradović u Beogradu.

  Gosti će predstaviti projekat, nakon ćega će uslediti demonstracija kuvanja, degustacija i diskusija.

  Pored kuvara, biće prisutni direktori i nastavnici škola, roditelji i deca, nutricionisti i mediji. Takođe, kuvari iz Barile prilikom pripreme jela koristiće proizvode lokalnih organskih poljoprivrednih proizvođača, pre svega povrća, kako bi promovisali zdravu ishranu i pokrenuli temu o mogućem uvođenju organskih proizvoda u školama.

  Sa Robertom Basijem, prvim kuvarom Barilla akademije, učesnici će imati priliku da degustiraju jela i popričaju kako da jednostavnije, brže i efikasnije kuvari pripreme školske obroke i kako da unaprede postojeće menije i uvedu novi jelovnici tako da imaju veću nutritivnu vrednost.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Barilla

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE