Auto krediti uz NKS već od 2,99 odsto godišnje uz rok otplate do sedam godina

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Auto krediti uz NKS već od 2,99 odsto godišnje uz rok otplate do sedam godina

  Povodom 54. Međunarodnog salona automobila koji se održava u Beogradu, banka Kredi Agrikol u Srbiji (Crédit Agricole) pripemila je specijalnu ponudu auto kredita indeksiranih u evrima sa nominalnom kamatnom stopom od 2,99 odsto godišnje.

  Kako je saopšteno, u okviru specijalne sajamske ponude Kredi Agrikol banka odobrava auto kredite indeksirane u evrima sa nominalnom kamatnom stopom 2,99 odsto godišnje za kredite sa rokom otplate do sedam godina. Kod ovih kredita neophodno je da klijent uplati minimum 30 odsto iznosa od cene vozila. Krediti se odobravaju bez troškova obrade i u bilo kom trenutku se mogu potpuno ili delimično prevremeno otplatiti, takođe, bez troškova.

  Uz tu ponudu, Kredi Agrikol u Srbiji ističe i kredite za kupovinu novih vozila, indeksirane u evrima sa fiksnom nominalnom kamatnom stopom 3,99 odsto godišnje za rok otplate do 84 meseca za sve nove automobile.

  Svi kljenti koji prenesu zaradu u Kredi Agrikol mogu se odlučiti i za dodatni benefit u vidu keš kredita sa nula odsto nominalne kamatne stope i bez troškova obrade u iznosu do 240.000 dinara sa rokom otplate do 12 meseci koji je namenjen za  kupovinu dodatne opreme vozila, registraciju vozila, dodatnu garanciju, kupovinu osiguranja, zimskih guma i sl.

  CA Leasing je pripremio specijalne uslove za pravna lica kojima će se odobravati finansiranje kupovine novih vozila sa nula odsto učešča u finansiranju uz veoma brz proces odobravanja zahteva.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE