Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Arena Samsung ili Huavej?

  Beogradska arena krajem septembra dobija novo ime, pošto aktuelnom sponzoru Komercijalnoj banci ističe ugovor, te je raspisan javni poziv za izbor novog naslovnog sponzora.

  Ugovor će biti vredan najmanje milion evra, a navodno, najveće šanse trenutno imaju kompanije Samsung i Huavej.

  U narednih mesec dana biće otvoren konkurs za pristizanje ponuda, a prema preliminarnim pregovorima da uz „Arenu“ stoji njihovo ime, zainteresovano je desetak firmi.

  Jedan od uslova, koji se navodi u konkursnoj dokumentaciji je da naslovni sponzor postavi dva video-bima na severozapadnoj i jugozapadnoj strani, a troškovi postavljanja ne treba da prelaze 1.300.000 evra.

  Iako se očekuje da vrednost sponzorskog ugovora bude veća, minimum koji zainteresovane kompanije moraju da ponude za petogodišnju saradnju je milion evra.

  S obzirom na to da ugovor sa Komercijalnom bankom ističe 30. septembra, Arena će od tada poneti novo ime, kaže Đorđe Milutinović, direktor „Arene“. U načelnim razgovorima interesovanje za sponzorstvo pokazalo je deset istaknutih firmi.

  Iako se ranije spekulisalo da će se Komercijalna banka, koja je prethodnih pet godina bila sponzor ovog multifunkcionalnog objekta, ipak uhvatiti ukoštac sa svetskim gigantima i pokušati da obnovi saradnju, kako nezvanično saznaju Novosti, ipak neće konkurisati.

  Izvor: Novosti

  Foto: Beogradska arena

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE