Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  April je prepun zabavnog sadržaja na kanalu Film Box

  Na pitanje kada je pravo vreme za dobru seriju, odgovor je uvek! Postoje serije koje su uvek u modi i koje uvek zabave gledaoce, jedna od takvih je serija o popularnom detektivu Šerloku Holmsu.

  U subotu od 21 čas na kanalu Film Box plus emituje se serija Šerlok. Sa njim je uvek avantura, u ovoj epizodi on izbegava hapšenje i ubrzo otkriva da se Morijarti lažno predstavlja kao glumac kog je on angažovao i da u štampi plasira priču da je Šerlok prevarant. Njih dvojica se sreću na krovu jedne bolnice i Morijarti objašnjava da će plaćene ubice ubiti Džona, gospođu Hadson i Lestrada ako Šerlok ne izvrši samoubistvo, i to da bi upotpunio svoju priču nakon što objasni da je njegova „božanska šifra” samo mit.

  Nakon napetog razgovora, u kom Morijarti shvata da su njih dvojica toliko slični da je Šerlok spreman da mu učini bilo šta samo da bi opozvao ubice, Morijarti izvršava samoubistvo da bi primorao Šerloka da učini to isto. Šerlok zove Džona i „priznaje” da je prevarant (u šta Džon odbija da poveruje). Džon ga preklinje da siđe sa krova. Šerlok izgovara poslednje „Zbogom” i pada sa krova, nakon čega ga štampa označava kao zlikovca. Džon i godpođa Hadson se nalaze sami na Šerlokovom grobu da bi se oprostili od njega. U poslednjim sekundama se vidi Šerlok, koji je lažirao svoju smrt, kako ih posmatra iz daleka.

  Trećeg aprila u 21 čas na kanalu FilmBox Premium počinje nova, druga sezona serije „Kardiolog”. Prva epizoda donosi omiljene likove i nove avanture koje ih čekaju. Hju je suočen s najvećom krizom baš u trenutku kad je njegovom ljubavnom životu, karijeri i porodici očajnički potrebna pomoć. Čarli igra prljavu igru kako bi vratila Meta, a Merilin izbor za gradonačelnicu ostaje u senci skandala.

  Na istom kanalu, u subotu, 6. aprila u 22.30 časa, emitovaće se film „Oružani odgovor”.

  Tim vrhunski obučenih operativaca je zarobljen unutar izolovanog vojnog postrojenja nakon iznenadnog gašenja sistema koji kontroliše veštačka inteligencija. Tim počinju da proganjaju neobične i jezive pojave dok pokušavaju da utvrde šta je usmrtilo sve članove prethodnog tima.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE