Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kako pronaći lek bez odlaska u apoteku u vreme nestašice?

  Po principu „pretraži – rezerviši – preuzmi“, sajt i aplikacija apoteka.rs dostupni su 24/7 za rezervaciju lekova, medicinskih sredstava, dijetetskih suplemenata i kozmetike.

  Hemomicin, amoksicilin, panklav… Velika je verovatnoća da ste, ukoliko vam je lekar u poslednjih nekoliko meseci propisao neki od ovih antibiotika, imali poteškoća da iste pronađete u apotekama. Novi talas respiratornih infekcija i virusa uslovio je nestašicu velikog broja antibiotika, ali i lekova bez recepta, poput brufena i paracetamola.

  Srećom, razvoj tehnologije omogućio je da proces kupovine lekova postane mnogo jednostavniji i brži, uz uštedu vremena. Više nije potrebno obilaziti apoteke, zahvaljujući APOTEKA.RS sajtu i mobilnoj aplikaciji. Ova potpuno besplatna platforma omogućava korisnicima proveru stanja lekova i drugih farmaceutskih proizvoda u apotekama širom Srbije, kao i njihovu rezervaciju i preuzimanje, uz stručne savete farmaceuta.

  apoteka.rs – online centar apotekarstva

  Po principu „pretraži – rezerviši – preuzmi“, sajt i aplikacija apoteka.rs dostupni su 24/7 za rezervaciju lekova, medicinskih sredstava, dijetetskih suplemenata i kozmetike. Pretraga funkcioniše po principu geolokacije. Izlistavaju se apoteke sa dostupnim proizvodima po principu od najbliže ka najudaljenijoj. Pored toga, dostupne su informacije o količini traženog leka na stanju, zatim adresi, kontaktu i radnom vremenu svake apoteke, kao i o njenoj tačnoj udaljenosti od navedene lokacije.

  Trenutno se u apoteka.rs mreži nalazi više od 700 apoteka, u kojima se može proveriti dostupnost lekova i ostalih proizvoda, dok se isti za sada mogu rezervisati i preuzeti u više od 90 apoteka. Međutim, ova mreža apoteka raste iz dana u dan, na teritoriji cele zemlje.

  aplikacija apoteka.rs

  Privatnost i diskrecija

  Sigurno vam se nekada desilo da vam je bio potreban određeni lek. Međutim, bilo vam je neprijatno da ga tražite pred drugim ljudima u apoteci, ili da se posavetujete sa farmaceutom. Stoga ste, na kraju, odustali od kupovine. Niste jedini.

  Istraživanja sprovedena u Velikoj Britaniji otkrila su da je čak 36 odsto odrasle populacije „ostalo“ bez leka zbog neprijatnosti prilikom kupovine. Petina ispitanika slala je drugu osobu u apoteku umesto njih.

  Međutim, zahvaljujući opciji rezervacije preko sajta, ili aplikacije apoteka.rs, korisnike prilikom preuzimanja očekuje već upakovan lek ili drugi odabrani proizvod. Dovoljno je samo da se navede broj porudžbine. Na ovaj način se garantuje stoprocentna diskrecija, gde ostali prisutni u apoteci neće znati šta je predmet kupovine.

  Savet farmaceuta bez odlaska u apoteku

  Pre nego što kupimo lek, često nam je potreban stručni savet ili drugo mišljenje, a platforma apoteka.rs pruža upravo ovu uslugu svim registrovanim korisnicima, u formi besplatnih konsultacija sa diplomiranim farmaceutima putem online poziva.

  online poziv

  Dobrodošli u doba digitalne transformacije apoteka. Sve što vam treba od farmaceutskih proizvoda – sada je dostupno na jednoj jedinoj aplikaciji.

  Registrujte se na besplatnoj platformi apoteka.rs

  Štedi vreme, uvek je dostupna i zasigurno će postati vaša „desna ruka“ u brizi o zdravlju.

  Izvor: BIZLife

  Foto: apoteka.rs

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE