APEL BusPlusa poslodavcima: Mesečne kartice za zaposlene ONLAJN

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  APEL BusPlusa poslodavcima: Mesečne kartice za zaposlene ONLAJN

  Iz „Bus Plusa“ apeluju na poslodavce da obezbede mesečne karte za svoje zaposlene, jer je ovo najbrži i najefikasniji način, a pri tome se poštuju sve neophodne mere zaštite i bezbednosti zdravlja sugrađana.

  Kako bi se smanjile gužve na ponovo otvorenim prodajnim mestima „Bus Plusa”, ali i na najbrži način došlo do mesečnih personalizovanih kartica za zaposlene, važno je da se one naručuju preko poslodavaca, saopšteno je iz „Bus Plus” sistema.

  Sva pravna lica, odnosno poslodavci, imaju mogućnost da poruče kartice direktno i onlajn posredstvom „Bus Plus” sajta.

  Za sprovođenje grupne izrade kartica za zaposlene važni su sledeći koraci: ukoliko pravno lice nije registrovano u sistemu „Bus Plusa”, potrebno je da se registruje preko ovog linka.

  Nakon registracije dobijaju se sve neophodne informacije, a za dodatna pitanja na raspolaganju su operateri u Korisničkom centru na brojevima telefona: 7155-177 i 7155-179.

  Javni prevoz u BG od 8. maja – samo za zaposlene

  Podsetimo, od sutra, 8. maja, vozila javnog gradskog prevoza počeće da saobraćaju u Beogradu, ali samo za prevoz zaposlenih sugrađana.

  Zaposleni svoj status dokazuju personalizovanom A1 bus-plus karticom sa uplaćenom pretplatnom kartom za tekući mesec za odgovarajući broj zona, i u tom slučaju ne moraju kod sebe da imaju overen radni nalog.

  Putnici koji se opredele za jednodnevnu, trodnevnu ili petodnevnu kartu, koje će takođe biti omogućene, obavezni su da prilikom ulaska u vozilo uz validaciju karte pokažu i radni nalog za tekući dan, izdat od strane poslodavca.

  Dopuna mesečne karte kao i kupovina jednodnevne, trodnevne i petodnevne karte biće omogućena na kioscima širom Beograda, na oko 2.000 prodajnih mesta

  Izvor: BIZLife

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE