Apartmanski smeštaj – LUKSUZ za samo delić cene standardne hotelske sobe

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Apartmanski smeštaj – LUKSUZ za samo delić cene standardne hotelske sobe

  Apartmanski smeštaj, nekada interesantna alternativa monotonim i često precenjenim hotelima, danas sve češće predstavlja prvi izbor turista širom sveta i postaje globalni fenomen koji sve više dobija na zamahu.

  Poznati svetski portali za iznajmljivanje apartmana često predstavljaju polaznu, ali i finalnu tačku za planiranje letovanja, zimovanja, produženih vikenda, pa čak i poslovnih putovanja.

  Međutim, ovi portali često ne predstavljaju najefikasniji način obezbeđivanja željenog apartmanskog smeštaja. Sve češće se kao bolje rešenje pokazuje angažman lokalnih agencija i portala, jer su to mesta na kojima će se na veoma lak način obezbediti željeni smeštaj po veoma prihvatljivoj ceni. Ova situacija pogotovo je vidljiva kada su u pitanju luksuzno opremljeni apartmani koji svojim gostima pružaju iskustvo koje se često ne doživljava ni u hotelima najviše kategorizacije.

  Srpsko tržište izdavanja apartmana veoma je razgranato. Postoji više kvalitetnih portala koji se svojom bogatom ponudom i lakoćom upotrebe izdvajaju od brojne konkurencije. Ipak, kada je reč o luksuznim i spa apartmanima u Beogradu, prava adresa su Novi apartmani, portal koji je osim impresivne ponude najrazličitijih smeštajnih kapaciteta, tokom godina sa posebnom pažnjom razvijao i poseban segment luksuznih apartmana, smeštaja koji neretko svojim gostima pružaju ugođaj Boutique hotela i privatnog spa centra! Tako će svi oni koji se odluče za jedan od luksuznih smeštaja Novih apartmana moći će da očekuju enterijere opremljene najkvalitetnijim materijalima u skladu sa okruženjem i tematskom celinom objekta, zatim, vrhunskom tehnologijom i rešenjima koja za cilj imaju pružanje ultimativnog opuštajućeg iskustva, a neretko i enterijere oplemenjene komadima nameštaja sa potpisom poznatih svetskih dizajnera. Takođe, karakteristika smeštajnih kapaciteta iz ove kategorije jeste i njihova lokacija koja najčešće obuhvata najpoželjnije centralne gradske opštine, kao i novobeogradske poslovne i kongresne zone.

  Međutim, neki apartmani ne nalaze se na najatraktivnijim lokacijama, već su namerno skriveni kako bi svojim gostima omogućili potpuni mir i uživanje daleko od znatiželjnih pogleda.

  Vračar

  Što se tiče Vračara, kutka Beograda koji u poslednje vreme predstavlja centar dešavanja, deo grada u kome se nalaze neki od najpoznatijih i najpopularnijih prestoničkih kafića i restorana Novi apartmani zaista imaju šta da ponude. Počevši od apartmana Happiness 1, Happiness 2 i Happinness 3, luksuznih smeštajnih kapaciteta lociranih u jednoj stambenoj zgradi u mirnom delu ove beogradske opštine koji ne samo što su opremljeni sa ukusom i stilom, već zbog svoje praktičnosti i činjenice da se nalaze na istoj adresi predstavljaju idealan odabir za veća društva, ili poslovna putovanja jer se u ova tri apartmana udobno može smestiti čak 11 osoba što zaista predstavlja mogućnost koju jedino još hoteli mogu da ispune.

  Iz ponude luksuznih smeštaja na Vračaru na ovom portalu ističe se i smeštaj BeKind, dvosobni apartman u neposrednoj blizini Hrama Svetog Save u kome se udobno može smestiti do 4 osobe i koji svojim gostima obezbeđuje parking mesto nadomak ulaza u ovu novu i veoma luksuznu zgradu.

  Na Vračaru se takođe nalazi i jedan od prostranijih apartmana namenjen ugodnom smeštaju veće porodice. U pitanju je La Martina, smeštaj koji demonstrira idealnu primenu modernih tendencija u opremanju enterijera sa starim gradskim jezgrom kakva je upravo La Martinova ulica.

  Strogi centar

  Kada je u pitanju strogi centar, što se tiče Novih apartmana, ni taj deo grada nije zapostavljen. Šta više, ova sekcija portala zaista obiluje luksuznim smeštajnim kapacitetima. Jedan od njih svakako je Pantokrator Lux, možda i najkvalitetnije i najbrižljivije opremljen smeštaj u celokupnoj ponudi Novih apartmana. Ovaj trosobni apartman predstavlja idealan odabir za veću porodicu, jer svojom površinom od skoro 100 kvm može udobno da smesti čak 6 osoba! Gosti ovog apartmana imaju i obezbeđeno garažno mesto koje se nalazi u okviru zgrade, a što takođe predstavlja veliku pogodnost. Luksuz i nivo opreme ovog smeštaja ne viđaju se tako često i baš zbog toga ovaj apartman generiše veliki broj rezervacija.

  U strogom centru nalaze se i četiri stana u Čika Ljubinoj ulici, Hugo, Mirror, One Spa i One Master, apartmani koji, svaki na svoj način, postavljaju standarde u ovoj delatnosti. Sve četiri smeštajne jedinice u svom fokusu pre svega imaju hedonizam i teže da svojim gostima priušte vrhunske trenutke uživanja. Takođe, sve su opremljene sa hidromasažnim kadama i omogućavaju gostima da se u potpunosti prepuste svim čarima koje uživanje u popularnom “Đakuziju” može da pruži. A kada požele da napuste ovo parče raja, gosti će za tridesetak metara biti na Knez Mihajlovoj ulici, što zaista predstavlja veliku prednost za sve turiste koji žele da se upoznaju sa najpoznatijim znamenitostima srpske prestonice.

  Novi Beograd

  Novi Beograd, poslovni centar grada, takođe je veoma zastupljen u ponudi luksuznog smeštaja Novih apartmana. Ova beogradska opština veoma je važna, jer se upravo na Novom Beogradu nalaze brojne internacionalne kompanije, predstavništva i sedišta velikih svetskih brendova, ali i najvažniji kongresni kapaciteti Beograda.

  U veoma kvalitetnom stambeno-poslovnom bloku u blizini Beogradske Arene, Sava Centra, Šoping centra Ušće, kao i poznatih hotela i kongresnih dvorana nalaze se dva moderno opremljena apartmana. U pitanju su BeNice i BeFine, smeštaji koji su opremljeni u maniru vrhunskih poslovnih hotela i koji svojim gostima pružaju udoban kutak za odmor, ali i mesto na kome će imati sve tehnološke pogodnosti neophodne za nesmetan rad. Oba apartmana imaju obezbeđen parking što takođe predstavlja dodatnu vrednost ovih smeštajnih jedinica.

  Na kraju, neophodno je izdvojiti i tri zaista specifična apartmana, svojevrsne spa centre u kojima ćete u odabranom društvu uživati u potpunoj intimi, sklonjeni od pogleda drugih korisnika. Ovakvo iskustvo ne mogu da garantuju ni najluksuzniji spa centri, ali zato mogu smeštajne jedinice sasvim prigodnog imena. U pitanju su Hedonist 1, Hedonist 2 i Hedonist 3, apartmani koji su smešteni u Zemunu, ali koji baš zbog toga predstavljaju skrivene oaze za one odabrane. Hidromasažne kade, parna kupatila, saune, aroma tuševi, slane sobe dovoljno govore o opremljenosti ovih apartmana, dok pravi bazen u sastavu dnevnog boravka predstavlja kuriozitet kojim se čak i retko koji hotel na svetu može pohvaliti.

  Koji god apartman odabrali, budući gosti ostaće iznenađeni stepenom luksuza i celokupnom ponudom koju pružaju luksuzni smeštajni kapaciteti u ponudi Novih apartmana.

  Ukoliko i vi želite da bude gosti jedne od navedenih smeštajnih jedinica, to je svakako izvodljivo. Važno je samo na vreme izvršiti rezervaciju, jer se oni najbolji apartmani uvek prvi budu rezervisani.

  Izvor: PR tekst

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE