Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  ananas

  Ananas karavan stiže i u Suboticu

  Ananas karavan „Kliknite sa kupcima“ obradovaće i Subotičane 23. februara 2023. godine, u Velikoj sali Regionalne privredne komore, u Subotici, na adresi Senćanski put 15/2, sa početkom od 11h.

  Svi zainteresovani moći će da prisustvuju besplatnoj edukaciji na temu online trgovine, kao što su: značaj online prodavnica za poslovanje, šta je to što kupce motiviše da kupuju online, a šta je to sa druge strane što ih odbija. Takođe, u sklopu edukacije svi prisutni saznaće više o Mts paketima i pogodnostima namenjenim isključivo biznis korisnicima.

  Kompanija Ananas pokrenula je projekat „Kliknite sa kupcima“ u saradnji sa E-commerce Asocijacijom Srbije i Mts-om, uz podršku Privredne komore Srbije, sa ciljem pružanja pomoći domaćoj privredi i budućim poslovnim partnerima. Predviđeno je da tokom ove godine, Ananas karavan obiđe sve gradove u Srbiji, kako bi predstavio sve benefite online trgovine i E-commerca.

  Besplatne edukacije namenjene su onima koji žele da pokrenu sopstvenu online trgovinu, onima koji je već imaju ali žele da je unaprede, kao i svima koji žele da saznaju više o svetu E-commerca.

  Svi zainteresovani svoje prisustvo mogu da potvrde klikom na Kliknite sa kupcima.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Ananas

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE