Ako osvoje Mundijal fudbalerima 10 miliona evra

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Ako osvoje Mundijal fudbalerima 10 miliona evra

  Država je obezbedila rekordne nagrade za fudbalsku reprezentaciju Srbije na predstojećem Svetskom prvenstvu u Rusiji, rekao predsednik Aleksandar Vučić i najavio da će državni tim dobiti 10 miliona evra ukoliko osvoji turnir.

  “Pomogli smo Fudbalskom savezu Srbije više nego ikada u finansijskom smislu zahvaljujući i brojnim preduzećima i nagrade će biti rekordne. A posle pregovora sa premijerkom ovlašćen sam da kažem da ako naša reprezentacija osvoji Svetsko prvenstvo dobiće nagradu od 10 miliona evra”, rekao je Vučić u Predsedništvu.

  Nakon prijema koji je organizovao za srpske fudbalske reprezentativce, Vučić je naveo da će za drugo mesto nagrada biti pet miliona evra, a ako ekipa prođe grupnu fazu takmičenja biće nagrađena sa 500.000 evra.

  “Ne mislim da je to za vas presudan novac, mnogi od vas su mnogo više zaradili u životu, ali smo želeli da vam pokažemo koliko je važno za celu našu zemlju da je predstavljate na najbolji način”, naveo je on.

  Selektor Srbije Mladen Krstajić zavalio je Vučiću na finansijskoj pomoći, rekavši da nije lako obezbediti novac ni za budžet, a tek i za sport i kulturu.

  “Dugo sam u fudbalu, ali ovo je prvi put da je neko nešto obećao a da je odmah ispunio. Predstavljaćemo Srbiju na pravi način”, naveo je on.

  Izvor: Beta

  Foto: screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE