PONUDA iz snova: Dva meseca na Bahamima BESPLATNO, ovo su uslovi

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  PONUDA iz snova: Dva meseca na Bahamima BESPLATNO, ovo su uslovi

  Airbnb je u potrazi za petoro ljudi koji mogu odmah da napuste sve što trenutno rade i da krenu na besplatno dvomesečno putovanje na Bahame gde će pomagati u ekološkim projektima na Karibima.

  Oni koji budu izabrani provešće april i maj na tri lokacije na Bahamima gde će pomagati u čuvanju prirodnih i kulturnih resursa zemlje.

  Najnoviji program Airbnb-a razvijen je u partnerstvu sa Bahams National Trust, lokalnom neprofitnim organizacijom koja štiti 32 nacionalna parka u zemlji.

  Kako bi učestvovali u najnovijem projektu Airbnb-a, podnosioci zahteva moraju da pokažu „želju i motivaciju da doprinesu i učestvuju u životu na ostrvu“, saopštila je kompanija.

  Oni koji budu izabrani da učestvuju u projektu otputovaće na ostrvo Andros, dom trećeg najvećeg sistema grebena na svetu, kako bi pomogli u stvaranju programa obnove koralnog grebena.

  Oni će takođe provoditi vreme radeći na očuvanju vrsta u Eksumi, i pomažući u ekološkim i istraživačkim projektima u Eljuteri.

  Bahami, koje čine više od 700 ostrva, jako su zavisni od turizma, a delove zemlje je prošle godine opustošio uragan Dorian.

  Kandidati moraju biti stariji od 18 godina da bi učestvovali u programu i moraju da budu slobodni tokom aprila i maja 2020. Potencijalni učesnici takođe bi trebalo da dobro govore engleski jezik i da budu iz jedne od 34 zemlje koje ispunjavaju uslove.

  Airbnb će 25. marta objaviti ko je izabran za projekat.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE