Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  AFI Europe Srbija gradi novi poslovni park

  AFI City Zmaj činiće moderne, visoko održive i efikasne zgrade, građene u skladu sa savremenim trendovima održivosti

  Jedan od najuglednijih investitora na nacionalnom tržištu nekretnina, AFI Europe Srbija, pokreće novi projekat – AFI City Zmaj.

  Ovaj poslovni kompleks, koji niče na mestu čuvene fabrike Zmaj, sastojaće se od istočnog i zapadnog krila: AFI CITY ZMAJ East i AFI CITY ZMAJ West.

  Na samom ulazu u Beograd, praktično na autoputu, na 13 minuta od aerodroma i otprilike isto toliko od centra grada, nići će kompleks od ukupno 180.000 kvadratnih metara. Planirano je da se izgradi fazno a svaka faza će imati po 90.000 kvadrata. Ovakav tok izgradnje i koncept samog projekta uz određene konceptualne dodatke, oslanja se na jedinstveni uspeh poslovnog parka Airport City Belgrade koje isti investitor uspešno razvija već više od 15 godina.

  Noćni Zmaj

  Kao najnoviji projekat, AFI City Zmaj će doneti novi koncept koji se razlikuje od ostalih projekata.

  On ima za cilj da ispuni potrebe koje smo identifikovali na tržištu nekretnina, istovremeno se pridržavajući uspešne metodologije i primenjenog znanja koji su osigurali veliki uspeh svih prethodnih projekata.

  U arhitektonskom smislu, zgrade u AFI City Zmaj-u će biti moderne, visoko održive i efikasne, građene u skladu sa savremenim trendovima održivosti što je jedno od najvažnijih očekivanja naše ciljne grupe klijenata.

  Zmaj

  Povoljna lokacija na samom ulazu u grad osigurava odličan pristup, dok ogromna površina pruža mogućnost razvoja niza objekata koji zahtevaju veliku površinu i dosta prostora za parkiranje.

  Projekat će još jednom biti poveren domaćim kompanijama sa kojima uspešno sarađujemo već godinama. Naravno, sve to u saradnji sa vrhunskim znanjem naše matične kompanije i ogromnim iskustvom naših inženjera i arhitekata, koji su uvek spremni da primene svoju stručnost.

  Zmaj

  U smislu koncepta samog prostora AFI City Zmaj će biti visoko prilagodljiv očekivanim budućim promenama u pogledu modernog poslovnog prostora, kao i potrebama mladih, visoko efikasnih međunarodnih i domaćih kompanija koje uvek nastoje da budu jedan korak ispred. Navikli smo da svojim klijentima pružimo maksimalnu fleksibilnost i prilagodljiv prostor koji je u skladu sa njihovim specifičnostima. Takav koncept rezultirao je najvećom stopom popunjenosti i izuzetnom lojalnošću klijenata što se vidi u najvećem broju kompanija koje ostaju s nama već godinama i razvijaju svoj biznis u okviru našeg biznis parka. Primer mogu biti oni koji su od prvog dana u Airport City Belgrade – to pokazuje da znamo kako da stvorimo tu posebnu atmosferu koja garantuje uspeh.

  Izgradnja prve faze AFI CITY Zmaja (koja obuhvata dve zgrade ukupne površine 30.000 kvadratnih metara) se privodi kraju i prvi zakupci se očekuju već na proleće 2023.

  AFI Europe

  AFI Europe

  Izvor: BIZLife

  Foto: AFI City Zmaj

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE