Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Portonovi, nova godina

  Adrijana Husić: „Portonovi će postati pravo naselje iz bajke“

  Adrijana Husić, rukovoditeljka Odeljenja za marketing i komunikacije u rizortu Portonovi, otkriva na koji način će ovo mesto biti atraktivno i tokom zimskog perioda.

  Ovog leta Portonovi bio je epicentar dešavanja na obali, a to nastoji da ostane i u vreme praznika. Tokom čitave godine posetioci iz celog sveta imaju priliku da uživaju u jedinstvenom spoju luksuza, vrhunskih nekretnina i dizajna, kao i impozantne, netaknute prirode Bokokotorskog zaliva. Sa Adrijanom Husić, rukovoditeljkom Odeljenja za marketing i komunikacije u rizortu Portonovi, razgovarali smo o predstojećoj prazničnoj sezoni, manifestacijama koje nas očekuju, kao i o autentičnim uslugama koje ovaj rizort nudi gostima.

  • Portonovi ne živi samo tokom letnjih meseci, već u njemu tokom čitave godine pulsiraju različite kulture, stilovi, tradicije, danonoćni zabavni i kulturni programi. Posebno ste poznati po organizaciji prazničnih svečanosti. Prošlogodišnje aktivnosti privukle su veliku pažnju javnosti. Šta nas očekuje ove godine?

  Aktivno spremamo ponudu za predstojeće praznike, koja će, sigurno, osigurati nezaboravno iskustvo i doživljaje za pamćenje.

  Uskoro će praznični duh osvojiti svaki milimetar naših ulica, a Portonovi će postati pravo naselje iz bajke. Brižljivo smo radili na kreiranju programa i dekoracije, koja će ostaviti utisak i svima biti interesantna.

  To će biti mesto posebne magije, u kome će zimske noći obasjati svetla svečanih ukrasa i jedinstvene igre svetlosti i muzike – savršeno za završetak ove i početak nove godine. Pažnju smo usmerili i na najsitnije detalje, što ćete imati priliku uskoro i da vidite. Raznovrsni događaji za sve generacije, poput prazničnog bazara sa najboljom ponudom delikatesa i kreativnim radionicama za najmlađe, u kombinaciji sa laganim morskim povetarcem – napraviće idiličnu atmosferu za druženje sa najmilijim osobama.

  Adrijana Husić, rukovoditeljka Odeljenja za marketing i komunikacije u rizortu Portonovi

  Adrijana Husić, rukovoditeljka Odeljenja za marketing i komunikacije u rizortu Portonovi

  • Uspevate da privučete turiste sa različitim interesovanjima, kao i sve više poznatih ličnosti iz sveta filma, muzike, mode… U čemu je vaša tajna?

  Ono što goste najviše privlači kod Portonovog svakako je kombinacija luksuznih rezidencija na samoj obali mora, građenih u mediteranskom stilu, kao i bogate i pomalo divlje prirode koja ih okružuje. Posebna draž boravka u Portonovom jeste izuzetno šarenolika i bogata gastronomska ponuda, jedinstvena na crnogorskom primorju, koja nudi užitak za svačije nepce. Opuštena, ali i uzbudljiva atmosfera, vrhunski kvalitet ponude i usluge, bogat umetničko-zabavni program i ovog leta su privukli veliki broj turista iz celog sveta i smatram da je upravo to najveći uspeh sezone za nama. Posebno je značajno što se kroz moderan rizort, kao što je Portonovi, promoviše i Crna Gora kao atraktivna turistička destinacija.

  • Kompleks Portonovi čine impozantne rezidencije, koje su dizajnirale svetski poznate arhitekte, brinući o tome da svaka bude posebna i specifična, ali da se uklopi u autentičan duh i ambijent jadranske obale. Koja kategorija rezidencija važi za najpoželjnije mesto za odmor?

  Ovo je teško pitanje jer su naše rezidencije, zaista, specifične. Portonovi je građen tako da nijedna rezidencija nije ista, a da različiti delovi pričaju drugačije priče. Zahvaljujući tome, postigli smo efekat prirodnog stapanja sa okolinom, ali i da gosti imaju osećaj da se nalaze u naselju koje je tu oduvek i koje je građeno dugi niz godina, a ne svega nekoliko i nedavno. Rezidencije u naselju su favorit gostiju i vlasnika koji preferiraju mirniji i ušuškaniji životni stil, dok su oni koji se odluče da budu u delu marine u epicentru dešavanja. Ove godine naselje Portonovi je bilo posebno popularno, a videćemo da li će tako biti i naredne godine ili će rezidencije u marini preuzeti primat.

  • Portonovi je poznat i po tome što ne nudi klasičan hotelski smeštaj, već je nekretnine moguće iznajmiti ili kupiti. Koje rezidencije biste preporučili gostima za kratkotrajnu posetu tokom praznika, a koji deo biste izabrali za život?

  Pored iznajmljivanja smeštaja u vidu stanova, Portonovi pruža i mogućnost kupovine luksuznih nekretnina, među kojima su vile Sky, apartmani u marini, kao i rezidencije Village. Svaku od ovih izuzetnih nekretnina odlikuje prefinjen mediteranski stil, topao i savremen dizajn sa otvorenim prostorima za druženje i zabavu. One se besprekorno uklapaju u svoje okruženje i spadaju u najpoželjnije domove na celom Jadranu.

  Portonovi

  Portonovi

  Za one koji žele da uživaju daleko od gradske vreve, u spoju vrhunskog dizajna, elegancije i udobnosti, sa pogledom na Bokokotorski zaliv, toplo bih preporučila naše vile Sky, krunske dragulje Portonovog. Za goste koji žele blizinu kulinarskog i društvenog centra Portonovog, apartmani u marini imaju savršen položaj i izbor vrhunskih restorana, kafića, barova i prodavnica.

  Za više informacija o događajima kontaktirajte [email protected], a za specijalne ponude i rezervacije smeštaja kontaktirajte [email protected] ili +382 31 353 600.

  Izvor: BIZLife Magazin

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE