Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Filip Moris

    Znate li šta povezuje popularnu kraft pivaru Kabinet i brend IQOS? (FOTO)

    Da li znate šta je zajedničko popularnoj kraft pivari Kabinet i brendu uređaja za zagrevanje duvana IQOS?

    Zajednički imenitelj ova dva, na prvi pogled potpuno nespojiva, brenda je – TRANSFORMACIJA.

    Naime, i Kabinet i IQOS brendovi su koji su transformisali svoje industrije iz korena, jedni lokalno, drugi globalno i to je ono što ih povezuje.

    Pivara Kabinet (FOTO: Petar Pajić)

    Prva srpska kraft pivara

    Kabinet Brewery je prva srpska kraft pivara koja je sa radom započela 2014. godine. Kada se pojavila, ozbiljno je prodrmala tada uspavanu i prilično jednobojnu pivsku industriju, dok se poslednjih godina svojim proizvodima, brendingom i širokom lepezom ukusa i aroma, svrstala se u sam vrh zanatskog pivarstva u Srbiji.

    Pivara Kabinet (FOTO: Petar Pajić)

    IQOS – simbol pozitivnih promena

    Sa druge strane, brend IQOS dokaz je da je transformacija industrije koja se nije menjala više od 150 godina moguće! Iako, kada se spomene Filip Moris većina ljudi će verovatno pomisliti na cigarete, budućnost bez duvanskog dima put je kojim ova kompanija ide. Upravo iz želje kompanije da milijardi odraslih pušača koji ne žele da prestanu sa pušenjem ponudi bolju opciju u odnosu na nastavak konzumiranja cigareta, nastala je ideja o IQOS-u, revolucionarnom, naučno zasnovanom, sistemu za zagrevanje duvana.

    Pivara Kabinet (FOTO: Petar Pajić)

    IQOS i Kabinet pivo

    Ekipa BIZLife imala je priliku da zajedno sa najlojalnijim članovima IQOS kluba, odraslim korisnicima najpoznatijeg bezdimnog uređaja, pomogne u kreiranju limited edition IQOS X Kabinet piva sa notom ananasa upravo u Kabinet pivari smeštenoj u šumadijskom selu Nemenikuće, podno Kosmaja.

    Pivara Kabinet (FOTO: Petar Pajić)

    Nakon obilaska mesta gde „nastaje magija“ i upoznavanja sa istorijom pivare, gosti su imali priliku da uživaju u pravom fine dining i iskustvu isprobavanja nekoliko različitih ukusa piva u prekrasnom restoranu u sklopu pivare sa pogledom na suncem okupanu prirodu Kosmaja, nakon čega je usledilo glasanje i proglašenje pobedničkog ukusa piva.

    Pivara Kabinet (FOTO: Petar Pajić)

    Saradnja između dva brenda sklopljena je u promotivne svrhe, a pivo će biti proizvedeno u ograničenoj seriji za najlojalnije korisnike IQOS-a.

    Izvor: PR/promo

    Foto: Petar Pajić

    What's your reaction?

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE