BIZLife i Funky marketing biraju: Ko su 50 najboljih marketara u regionu?

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  marketari u regionu

  BIZLife i Funky marketing biraju: Ko su 50 najboljih marketara u regionu?

  Medijska kuća BIZLife podržala je izbor najboljih marketinških stručnjaka na teritoriji Srbije, Hrvatske, BiH i Crne Gore za 2022. godinu i poziva sve zainteresovane da se uključe u glasanje za 50 najboljih.

  Ideja za izbor potekla je od marketing firme Funky Marketing iz Pirota i njenog osnivača Nemanje Živkovića, a glasanje se odvija na društvenoj mreži Linkedin.

  Najbolji marketari u regionu: Veliki odziv

  “Prošlog meseca, Funky Marketing je postavio naizgled jednostavno pitanje na LinkedIn-u…’Da li biste želeli da vidite listu 50 najboljih marketara u 2022. godini?’ Odziv je bio veliki – nominovano je više od 70 marketinških stručnjaka. Postavilo se pitanje kako da organizujemo glasanje”, kaže za BIZLife portal Nemanja.

  Najbolji marketari u regionu - glasajte na LInkedinu

  Najbolji marketari u regionu – glasajte na LInkedinu

  “Nikoga nismo eliminisali. Odlučili smo da gospodin Žozef Lončar dobije počasno mesto na listi shodno svom iskustvu, znanju i godinama, a da se ostalih 70 nominovanih marketara bore u poll-ovima od po četvoro, gde će, uz nas, i oni moći da dele i zovu ljude koji ih prate, poštuju i podržavaju da glasaju za njih”, objašnjava on.

  Kako navodi, sve se odvija javno, na Funky Marketing LinkedIn stranici i svako ima pravo glasa.

  O četiri najbolja marketara u regionu čitajte na BIZLife.rs

  “Četvoro najboljih (koji stignu do samog kraja) dobiće intervju na portalu BIZLife (koji uvek podržava akcije poput ove i trudi se da stvarno pomogne svojim delima), dok će najbolji imati priliku da dobije 500 EUR donacije dobrotvornoj organizaciji po svom izboru. Radimo na tome da obezbedimo još nagrada i da sve nominovane okupimo na jednom mestu prilikom zvaničnog proglašenja najboljih”, kaže Nemanja.

  Prema njegovim rečima, takmičenje ima za cilj da proslavi lične brendove onih koji rade prave stvari kad je marketing u pitanju i nateraju zajednicu da vrati marketing u žižu interesovanja – na pravi način.

  Prvi put izbor: Ko su najbolji marketari u Srbiji, Hrvatskoj, BiH i Crnoj Gori

  Prvi put izbor: Ko su najbolji marketari u Srbiji, Hrvatskoj, BiH i Crnoj Gori

  “Ovo je naš pokušaj da im pokažemo zahvalnost svima koji se trude da rade marketing na pravi način i da ih bolje povežemo. Na kraju dana, nadamo se da je ove lista i takmičenje zabavno i poučno. Sam način implementacije je svojevrsna strategija iz koje se može učiti. Javite nam vaše mišljenje u komentarima”, rekao je Nemanja.

  Pozivamo sve zainteresovane da se uključe u izbor, kako bismo izabrali najbolje!

  Izvor: BIZLife

  Foto: BIZLife/Funky marketing

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE