Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    TV PREPORUKA: Filmovi u ritmu dobre muzike

    METALIKA: KONCERT KROZ NEMOGUĆE

    Od 21.00 na TV O2. Ovaj projekat benda Metalika je mešavina igranog i koncertnog filma. Trip je član ekipe benda koji dobija specijalnu misiju tokom koncerta koja će mu promeniti život. Ono što u početku izgleda kao običan zadatak pretvara se u nadrealnu avanture…

    Uloge: Dejn Dehan, Džejms Hetfild, Lars Ulrih Režija: Nimrod Antal

     

    CRNA KIŠA

    Od 22.00 na prvom programu RTS-a. Majk Konklin i Čarli Vinsent su njujorški detektivi kojima je poveren važan zadatak isporuke opasnog jakuze Satoa japanskim vlastima.(Black Rain, 1989)

    Ali kada ga kobnom greškom isporuče jakuzama prerušenim u policajce, jedino što im preostaje je da se suoče s nepoznatim ulicama Osake i pokušaju da isprave svoj opasan propust.

    Ipak, nemoguću misiju olakšaće im lokalni profesionalac Masahiro i lepa konobarica Džojs… 

    Uloge: Majkl Daglas, Endi Garsija, Ken Takakura, Jusaku Macuda, Džon Spenser, Kejt Kapšo… Režija: Ridli Skot
    AS – PIK

    Od 22.30 na TV Prvoj. Beli se vraća u mali crnogorski grad, nakon dugo godina provedenih u zatvoru. Tokom rata u bivšoj Jugoslaviji, bio je pripadnik paravojne jedinice „Sjenke“, koje su učestvovale u surovim egzekucijama.

    Nakon povratka u rodno mesto, postepeno gradi i uspostavlja vezu sa mlađim bratom Kentom, kockarom, koji živi i radi kao „zabavljač dama“ stranih biznismenima.

    Međutim, iz dana u dan pojavljuju se tamne stane Belog, koje će naterati Kenta, zaljubljenog u Sanju, izbeglicu iz Sarajeva, da preispita život van društvenih okvira.

    U isto vreme, bivši članovi „Sjenki“ pronalaze Belog, koji uspeva da proda video zapise njihovih ratnih zločina. Stari dugovi, spremni su za naplatu…

    https://www.youtube.com/watch?v=vCQrf7YczRc

    Uloge: Majkl Madsen, Peđa Bjelac, Branimir Popović. Režija: Draško Đurović

     

    KRALJEVI SOULA

    Od 23.00 na Radio-televiziji Vojvodine. Luis i Flojd su bivši članovi nekad slavne soul grupe The Real Deal. Nakon što ih je napustio glavni pevač i stvorio vrlo uspešnu solo karijeru, Luis i Flojd pokušali su da se snađu u životu. Međutim, prvi je brzo zaglavio u zatvoru zbog pokušaja pljačke banke, dok je Flojd živeo pristojno od tantijema i uhodane perionice automobila.

    Dvadeset godina kasnije, Luis radi kao automehaničar, a Flojda je mlađi poslovni partner na silu penzionisao.

    Kad umre njihov slavni odbegli pevač, oni su pozvani da zajedno nastupe na njegovom tribute koncertu. S obzirom da Luis ne leti, kreću iz Los Anđelesa u Njujork autom, usput nastupajući po lokalnim klubovima. Obojica se tvrdoglavi stari namćori, i konstantno ulaze u sukobe ispunjene vrlo vulgarnim, ali strašno komičnim dijalozima. O tome koliko su zabavni nesigurni plesni koraci na pozornici nakon 20 godina da se i ne govori.

    https://www.youtube.com/watch?v=WBmGVL6OBQQ

    Glavne uloge: Semjuel L. Džekson, Berni Mek, Šeron Lil, Adam Heršman

    LUDI PROVOD
    Od 23.18 na drugom programu RTS-a. Beatriče je brbljiva sanjarka, samoprozvana kontesa milijarderka koja voli da veruje da je u bliskim odnosima sa svetskim liderima. (La Pazza Gioia, 2016)
    Ludi provod

    Donatela je istetovirana, povučena i krhka devojka zarobljena u sopstvenoj misteriji. Obe su pacijentkinje vile Bjondi, uspešne, ali dobro čuvane psihijatrijske klinike.

    Novi film Paola Vircija govori o nepredvidljivom i dirljivom prijateljstvu koje se rađa između dve žene dok beže iz psihijatrijske klinike u potrazi za ljubavlju i srećom u ludnici na otvorenom – svetu ljudi zdravog razuma.

    Uloge: Valerija Bruni Tedeski, Mikaela Ramacoti, Valentina Karneluti… Režija: Paolo Virci

    What's your reaction?

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE