Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Lidl prodavnice

  70 Lidl prodavnica u Srbiji za 5 godina poslovanja

  Lidl mreža u Srbiji od danas je bogatija za dve nove prodavnice, koje su otvorene u Kraljevu i na Zlatiboru i sada broji ukupno 70 prodavnica. Jedinstveno iskustvo kupovine, sa najboljim odnosom cene i kvaliteta proizvoda, koje pruža jedini moderni diskontni lanac u Srbiji, sada je svakodnevica naših sugrađana u 40 gradova u Srbiji.

  „Nakon pet godina poslovanja Lidla u Srbiji, Kraljevo i Zlatibor danas dobijaju svoje prve Lidl prodavnice, a naročito nam je drago da se baš u ova dva mesta obeležava jedan mali jubilej od otvorenih 70 prodavnica. Nastavićemo da širimo Lidl mrežu i u narednoj godini, tako da budemo bliže potrošačima u još više gradova širom Srbije“, izjavila je rukovodilac Korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija Jasmina Šrndić.

  Otvaranjem ove dve prodavnice, Lidl Srbija je omogućio zaposlenje za oko 60 novih kolega u radnom kolektivu, koji će iskusiti sve benefite koje Lidl pruža svojim zaposlenima. Među važnijim su privatno zdravstveno osiguranje pod jednakim uslovima za sve, kao i plaćen svaki minut rada.

  Lidl prodavnice

  Lidl

  U izgradnji samih prodavnica, učestvovalo je preko 40 domaćih izvođača radova, po projektu koji garantuje rešenja izgradnje po najmodernijim principima održivog poslovanja, koji će omogućiti energetske ušteda za zelenu budućnost sa jedne, i laku orijentaciju i preglednost rafova za sve potrošače, sa druge strane.

  Povodom otvaranja novih prodavnica u Kraljevu i na Zlatiboru, Lidl Srbija tradicionalno kroz donaciju „Bebine čarobne kutije“ sa pažljivo odabranim proizvodima za mame i bebe, želi da olakša početak roditeljstva svim novim mamama u gradu. Ovog puta, pružiće podršku svim porodiljama iz Opšte bolnice Studenica u Kraljevu i Zdravstvene Stanice Zlatibor, ZC Užice u periodu od 7. do 13. decembra.

  Lidl je ove godine proslavio peti rođendan u Srbiji i godinu završava sa 70 prodavnica u 40 gradova i više od 3.300 zaposlenih.

   

   

  Izvor: BIZLife

  Foto: Lidl

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE