5 situacija zbog kojih je Konstrakta totalna KRALJICA (VIDEO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Konstrakta

  5 situacija zbog kojih je Konstrakta totalna KRALJICA (VIDEO)

  Ana Đurić sada već svima poznatija kao Konstrakta je odnela ubedljivu pobedu na izboru za pesmu koja će nas predstavljati na Evroviziji. 

  Konstrakta će Srbiju u Torinu u Italiji predstavljati sa pesmom “In Corpore Sano”, a i posle nedelju dana prašina oko ove numere i umetnice se ne stišava.

  Pevačica je pesmom publiku oduševila još u prvoj polufinalnoj večeri, pa od tada ne prestajemo da je pevušimo. U finalu je odnela pobedu sa preko 40.000 SMS glasova.

  Donosimo vam pet situacija u kojima je Konstrakta pokazala da će našu zemlju predstaviti u najboljem svetlu.

  1. Poslala je snažnu poruku

  I to ne samo jednu, već više njih. Kako je i sama u svojim intervjuima rekla, pesma “In Corpore Sano” je višeslojna. Svako može da pronađe i protumači poruke onako kako želi. Ono što smo svi definitivno shvatili je da “Umetnica mora biti zdrava”.

  2. Simpatične reakcije

  Konstrakta nije očekivala pobedu. To je izjavila, a to se i videlo neposredno posle njenog nastupa, kada je imala simpatičnu reakciju na pobedu.

  3. Podržala je kolege

  Pevačica je u jednom intervjuu podržala svoju koleginicu Saru Jo, rekavši da joj se ne sviđaju negativni komentari o njoj. “Ona je toliko profesionalna, svesno je uradila pesmu za takmičenje. To treba da se podrži. Imamo jednu Saru Jo, podržimo je”, naglasila je Konstrakta.

  4. “I’m still Jenny from the block”

  Umetnica nam je poručila i da uprkos pobedi i uspehu nema nameru da se menja. “Mislila sam svakog čuda tri dana dosta, da će stati. Međutim ovaj hajp se ne stišava. Ali ‘I’m still Jenny from the block’, što bi rekla Dženifer”, poručila je ona.

  5. Donela je nešto drugačije

  I za kraj Konstrakta nam je donela nešto drugačije. Nešto što do sada nismo imali prilike da čujemo na domaćem izboru za pesmu Evrovizije. Pobedila je umetnost, pesma sa porukom, koja će nadamo se odjeknuti Evropom u maju.

  Kako su građani Srbije reagovali na NEOBIČNU evrovizijsku pesmu?

  Izvor: BIZLife

  Foto: YT SCRN

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE