Naučite sve što ste ikada želeli da znate o 3D karakter animaciji

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Naučite sve što ste ikada želeli da znate o 3D karakter animaciji

  U susret drugom rođendanu, kreativni studio za animaciju Iervolino Studios, zvanično pokreće IES Interni trening centar (IES ITC), u okviru kojeg će biti organizovane specijalizovane radionice i kursevi iz 3D animacije, filma i VFX, namenjene profesionalcima u ovim oblastima i onima koji to žele da postanu. Za najbolje pozlanike ITC programa otvara se mogućnost zaposlenja u Iervolino Studios-u.

  Prvom radioniciom održanom 16. i 17. aprila u punom studiju IES ITC u Novom Sadu, najavljen je i prvi kurs “3D KARAKTER ANIMACIJA” koji će u u periodu od tri meseca voditi Dragana Mandić, lead animatorka u Steamroller studiju u SAD.

  IES ITC predstavlja mesto susreta postojećih i budućih profesionalaca spremnih da uče i da se usavršavaju, razmenjuju iskustva i napreduju. Namenjen je onima koji su zainteresovani da unaprede specifične veštine i znanja u oblastima animacije, filma i VFX ili da steknu nova znanja, kao idealnu dopunu za početak rada u Iervolino Studios-u. IES ITC opremljen je najsavremenijom tehnologijom, a predavači su vrhunski stručnjaci iz zemlje i inostranstva. IES ITC vodi Mileta Poštić, storibord direktor i ITC menadžer u Iervolino Studios, iskusni animator, internacionalni predavač i osnivač prve katedre za Animaciju u Srbiji, na Akademiji umetnosti u Novom Sadu.

  Predstojeći kurs “3D karakter animacija” je posvećen oblastima kao što su gluma i performans u animaciji i mehanika pokreta kod ljudi i životinja. Namenjen je zainteresovanim polaznicima koji poseduju barem osnovni nivo poznavanja 3D karakter animacije i osnovni nivo poznavanja jednog od 3D softvera – Autodesk Maya, Blender, Autodesk 3DS Max ili drugi 3D komercijalni program. Kurs počinje 14. maja i trajaće do 30. jula 2022. godine, a nastava će se realizovati subotom, u terminu od 11h do 14h, u prostorijama Iervolino Studios u Novom Sadu i Beogradu.

  Polaznici koji se tokom trajanja kursa istaknu u radu na projektnim zadacima imaće mogućnost prakse ili zaposlenja u Iervolino Studios.

  U skladu sa prostornim kapacitetima, broj prijava za kurs je ograničen.

  Informacije o kursu i formular za prijave dostupni su na LINKU, a rok za prijavljivanje je 6. maj, 2022. godine.


  Iervolino Studios od osnivanja ulaže u  razvoj svojih zaposlenih kroz radionice i predavanja. Do sada je organizovan niz radionica na kojima su predavači bili zaposleni u studiju: Animation with Krita, Examples and Methodologies of Animation Creation, Toon Boom Harmony Essentials,  kao i radionica Performance in Drawn Animation, sa renomiranom storibord umetnicom koja radi u Parizu, Mauricijanom Gualrini. Zaposleni u studiju dobrodošli su da predlažu i druge teme o kojim bi želeli da nauče više u okviru internih edukacija. IES ITC nastao je sa ciljem da omogući da specijalizovani programi edukacije budu dostupni svim zainteresovanima koji žele da napreduju u karijeri, steknu nova znanja i veštine ili započnu karijeru u Iervolino Studios.

  Iervolino Studios posebnu pažnju posvećuje izgradnji i podršci profesionalne zajednice, i ohrabruje otvorenost, inovativnost, hrabrost i proaktivnost, verujući da je na tom putu najvažnije ohrabriti pojedinca pružajući mu ono najvažnije, poverenje i znanje.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Iervolino Studios

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE