Zemljani tonovi inspirisani prirodom u enterijerima doma

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Zemljani tonovi inspirisani prirodom u enterijerima doma

  Zemljani, prigušeni oker i terakota tonovi, koji su inspirisani pejzažima prirode, već dugo su jedan od glavnih trendova u uređenju enterijera. Suština je u prigušenim nijansama koje se stapaju sa prirodom, stvarajući mirnu i uzemljenu šemu boja enterijera.

  U svom najužem smislu, paleta zemljanih tonova se odnosi na boju zemlje i na boje koje sadrže braon ton, a može se odnositi i na paletu boja inspirisanu prirodom, razne smeđe, terakota, sive, zelene i žute nijanse.

  Smeđi tonovi odlično se uklapaju sa drugim prirodnim bojama, poput zelene. Ukoliko se odlučite da sav nameštaj bude u braon nijansama, predlažemo da u ambijentu koristite velike površine zelene boje, npr. za boju zida, a možete koristiti i tapete sa motivima prirode kojima preovladava zeleni ton.

  Sofa u zemljanim tonovima Forma Ideale

  Mekani svetlobraon štof fotelje ZURICH i pleteni tabure omekšaće rustičnost drvo dekora ostalih komada nameštaja, kao npr. klub stočića COBRA, ili vitrine NOTE. Upečatljiva vitrina NOTE svojim ravnim linijama predstavlja grandioznu i veličanstvenu fokusnu tačku u ambijentu, a pravi je izbor za enterijere sa zemljanom paletom boja, jer se lako uklapa sa bilo kojom akcentnom bojom.

  Zemljani tonovi deo enterijera kroz boje zidova, tepiha ili dekoracije

  Zemljani tonovi ne moraju striktno da budu zastupljeni kroz komade nameštaja. Mogu biti deo enterijera kroz boje zidova, tepiha ili dekoracije, dok nameštaj može biti u bilo kojoj boji i stilu.

  Radni kutak u sklopu dnevnog boravka može se pregraditi malim paravanom, ali tako da boja zida prostor povezuje u celinu. Birajte nameštaj koji pripada industrijskom dizajnu i kombinacija je drvo dekora i metala. Sjajan primer je kompjuter sto CT- 1932, uz koji možete kombinovati moderno dizajniranu trpezarijsku stolicu VRP-001-K.

  Radni sto, zemljani tonovi, Forma Ideale

  Omiljene sitnice možete čuvati na zidnim policama VKS-80053 i VKS-80029M modernog dizajna koje će dodati vedrinu radnom prostoru i oplemeniti ga. Zemljane tonove uklopite sa drugim prirodnim bojama, poput nebo plave ili žute. Dok zemljane boje greju prostor, plava i žuta unose pravu dozu vedrine i razigranosti.

  Fotelja STRECHY, iako u roze štofu, veoma je atraktivno rešenje koje se odlično uklapa sa terakota tonovima i predstavlja odličan komad u akcentnoj boji za bilo koji ambijent. Predlog dizajnera enterijera Forma Ideale je da uz ovakve boje koristite tamnosive i crne nijanse kroz detalje, kako biste umirili žar crvenkastih tonova. Osim modernog dizajna i izražene estetike, fotelja ima i mogućnost razvlačenja u ležaj za spavanje.

  Prostor će još udobnijim i luksuznijim učiniti sjaj zlatne dekoracije i bogati tamni draper na prozoru uz zid sa šarenim tapetama. Otvorena polica BS-1932 u dekoru drveta i metalne konstrukcije omogućava lak pristup omiljenoj knjizi ili mirišljavoj sveći, i odlično upotpunjuje prostor.

  Zemljane boje, u svom bogatstvu izbora nijansi, izuzetno su popularne, pa bez obzira na to da li više volite moderni ili tradicionalni stil uređenja doma, svakako se dobro uklapaju. Ova paleta boja će uvek impresionirati, a siguran je izbor za sve koji traže opuštajuću atmosferu koja je inspirisana prirodom.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Forma Ideale

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE