Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Zemlja u kojoj se kradu kutije za pomoć bolesnoj deci (VIDEO)

  Nakon što su u sredu uveče obili auto tetke devojčice Vanje Malović koja boluje od mišićne atrofije i tom prilikom ukrali kutiju za pomoć i dokumentaciju u vezi sa dozvolama za opštine u kojima sprovode humanitarne akcije prikupljanja novca za lečenje male Vanje, oglasila se i Jovana Ristić, tetka devojčice.

  Kako je objasnila za N1, auto jeste obijen, ali iz njega nije odneta medicinska dokumentacija kako su mediji preneli, niti deo novca koji je prikupljen za Vanjino lečenje, već je odneta dokumentacija u vezi sa humanitarnim akcijama i kutija koja je služila za prikupljanje novca, kao i njen novčanik.

  „Preksinoć sam bila u naselju Bele vode i auto je bio ispred zgrade 45 minuta, između 18.15 i 19h. Kad sam izašla iz zgrade videla sam da je razbijeno suvozačevo staklo, imala sam torbu i neke svoje stvari koje se nisu videle, jakna je bila preko njih. Auto mi je bio pun kutija. Verovatno je neko pomislio da tu ima novca i zato je to uradio, i sigurno je tako jer ništa drugo nije mogao da vidi sem kutija“, priča Jovana Ristić.

  Ona ističe da se jasno videlo šta je na kutijama.

  „Ja stvarno ne mogu da verujem, ko god da je, u kakvom god je psihičkom stanju, da je neko to mogao da uradi. Sve se vidi, i da je neko mogao to da uradi“, navodi Ristić.

  Dodaje da su odnete dozvole za postavljanje štandova u beogradskim opštinama, jer kako, navodi, za tako nešto su dozvole neophodne.

  „Ja sam potpisnik ugovora sa Fondacijom Budi human, uvek imam taj ugovor, za opštine koje su dozvolile da na njihovoj teritoriji postavimo štandove imam dozvole“, pojašnjava Jovana Ristić i dodaje da je ukraden njen novčanik sa novcem.

  „Bile su tri kutije, jedna je nestala, možda su praznu kutiju uzeli, i moj novčanik“, kaže ona.

  Za lečenje male Vanje nedostaje još milion i 400.000 evra.

  Na sajtu Fondacije Budi human nalaze se računi na koje može da se uplati novac za Vanju Malović.

  Izvor: N1

  Foto: Screenshot/N1

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE