Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  yettel prvi rođendan

  Yettelov prvi rođendan

  Pre tačno godinu dana, PPF Telekom grupa predstavila je Yettel, moderan brend kreiran za tržišta Srbije, Mađarske i Bugarske.  

  Sa željom da smanji negativan uticaj na životnu sredinu, Yettel je usmerio aktivnosti na očuvanje okoline u kojoj živimo i radimo. Kao 100% Zelena mreža, Yettel koristi  isključivo energiju iz obnovljivih izvora. Lansirana je digitalna usluga Eco bonus, čijom aktivacijom korisnici biraju da se u njihovo ime reciklira plastični i papirni otpad. Mapirane su i obeležene šetačke i biciklističke staza širom Srbije u saradnji sa Gorskom službom spasavanja Srbije, koje se nalaze na Yettel aplikaciji pod nazivom Yettel zelene staze. Nastavljen je program reciklaže mobilnih uređaja sa ciljem da se do 2025. godine reciklira najmanje milion mobilnih uređaja.

  Pre više od godinu dana, Yettel je lansirao Hipernet, koji obuhvata usluge optičkog interneta, digitalne televizije i fiksne telefonije. Sa idejom da zaštiti korisnike u onlajn svetu, predstavljeno je rešenje Safe Net. Za sve one koji vole da se informišu o najboljim ponudama i popustima, lansiran je i Yettel Shopping, platforma u okviru koje nekoliko stotina različitih kompanija nudi proizvode i usluge po nižim cenama.

  Yettelova korisnička baza porasla je za dva odsto u odnosu na prethodnu godinu, dok Yettel Aplikacija ima 1,3 miliona jedinstvenih mesečnih korisnika. U narednom periodu, očekuje se nastavak aktivnosti sa ciljem daljeg unapređenje usluge i korisničkog iskustva, i brige o zajednici i ljudima koji je čine.

  O Yettelu

  Yettel je novi telekomunikacioni brend PPF Telekom Grupe, predstavljen 2022. godine u Bugarskoj, Mađarskoj i Srbiji. Pruža digitalne usluge i povezanost, sa fokusom na korisnike i jednostavnom misijom: pomoći im da pronađu svoj balans.

  Yettel, deo PPF Telekom Grupe, ima skoro tri miliona korisnika u Srbiji i do marta 2022. godine poslovao je pod imenom Telenor Srbija. Kompanija je prisutna na tržištu od 2006. godine i trenutno zapošljava više od 1550 ljudi. Ima bogatu ponudu digitalnih i fiksnih usluga, mobilne i dodatne opreme na više od 130 prodajnih mesta širom zemlje.

  Yettel pokriva celu teritoriju Srbije brzim i pouzdanim internetom, pružajući superiorno korisničko iskustvo. Prvi je operator koji je pokrenuo 5G testno okruženje u Srbiji. Yettel nudi kreativna, inovativna i jednostavna rešenja za korisnike na mobilnom i fiksnom tržištu, a 2021. godine lansiran je Hipernet sa najboljim internetom i digitalnom televizijom za celo domaćinstvo.

  Za više informacija, posetite www.yettel.rs

  Izvor: BIZLife

  Foto: Yettel

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE