Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Vujović: Radulović me šikanira

  Ministar finansija Dušan Vujović i lider „Dosta je bilo“ Saša Radulović oštro su polemisali na zajedničkoj sednici dva skupštinska odbora zbog čega je ministar nakratko napustio sednicu.

  Pošto je Vujović predstavio program ekonomskih reformi Srbije od 2018-2020. godine, Radulović je rekao da je prezentacija nepotpuna i zamerio što članovi Odbora za finansije i Odbora za evropske integracije nisu dobili tu prezentaciju pre početka sednice.

  Istakao da iz prezentacije nije ništa moglo da se sazna o strukturnim reformama i kritikovao državni budžet za narednu godinu, ponavljajući da su uštede postignute „zavlačenjem ruke u džepove građana“.

  Vujoviću je kazao da ne treba da sedi s predsedavajućim odobora, već u klupi i da govori za govornicom, što je Vujović i učinio, a potom tokom daljeg izlaganja Radulovića rekao da „neće da trpi šikniranje“.

  „Zašto opstruišete sastanak, neću da dozvolim da me šikanirate, ovo nije mesto za replike“, rekao je Vujović i napustio sednicu na desetak minuta.

  Izvor: Beta

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Komentari

  • aleks

   Sramota od pinokija

  • Dr Miggyy

   Gospodine Raduloviću, molim vas poštedite tog id*ota od ministra i ne šikanirajte ga, plitka mu je mat*rica, kao prvo. Kao drugo, dobro je što je video kako se osećaju penzioneri kada ih on bez milosti šikanira i otima ono što nema prava i još je uputio penzionere da znaju za navek, imaju "pravo na penziju, a iznos može biti nula". Zbog toga penzioneri mu spremaju go*njivu motku.

  • BREŽANAC

   RADULOVIĆ SAM SEBE ŠIKANIRA I TO JE NAROD DOBRO PREPOZNAO. OVAKAV KAKAV JE ON TAKAV JE CIRKUS "DOSTA JE BILO" SRPSKI REČENO RADULOVIĆU DOSTA NAM TVOG POKVARENOG PONAŠANJA.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE