Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  vučić

  Vučić otkrio: Srbija od 1. novembra pod sankcijama za rusku naftu

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkrio je da će Srbija od 1. novembra da bude pod sankcijama za rusku naftu.

  On je nakon sastanka sa predstavnicima Srba sa Kosova govorio o organizaciji Evroprajda i mogućnosti otkazivanja te manifestacije te zaključio da nam je najlakše pričati o glupostima.

  „Pa da bismo pričali o glupostima, da ne bismo pričali o tome šta ćemo sa strujom, šta ćemo sa naftom, od 1. novembra nema više ruske nafte za nas, mi smo pod sankcijama. Da ne bismo pričali o gasu, o mazutu i uglju…“

  Samo pričamo o glupostima, jer nam je najlakše da pričamo o glupostima, jer to najbolje znamo i u kafani da radimo, gde nema nikakve odgovornosti, rekao je Vučić.

  Kad je reč o mandataru, Vučić je rekao da bi to trebalo da bude odlučeno u utorak na Predsedništvu SNS, ali pitanje je da li će za to biti vremena, jer je trenutno sva pažnja fokusirana isključivo na pitanje Kosmeta.

  „Nije važno da li će to biti objavljeno sad u utorak ili za nedelju dana“, rekao je Vučić.

  Struja iz Azerbejdžana po povoljnim uslovima?

  Kako je ranije saopšteno iz Službe za saradnju sa medijima predsednika Republike, Vučić je na 25. godišnjicu uspostavlanja diplomatskih odnosa sa Azerbejdžanom, razgovarao telefonom sa predsednikom te prijateljske zemlje Ilhamom Alijevim.

  Predsednik je zamolio predsednika Alijeva za pomoć u obezbeđivanju dovoljnih količina električne energije, a predsednik Azerbejdžana je izašao u susret toj molbi i rekao da je Srbiji odobren međudržavni sporazum o kupovini struje iz Azerbejdžana po povoljnim uslovima, navodi se u saopštenju.

  Izvor: Agencije

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE