Vučić obećao: Sanacija problema do 10. januara, Grčić neće biti direktor EPS-a

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  vučić

  Vučić obećao: Sanacija problema do 10. januara, Grčić neće biti direktor EPS-a

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da veruje da će do 10. januara u elektroenergetskom sistemu zemlje biti sanirani svi problemi i da Milorad Grčić neće biti na čelu Elektroprivrede Srbije (EPS).

  “Što se tiče Milorada Grčića on svakako neće biti direktor EPS-a. To je pitanje jednog dana ili sedam dana, a mi čekamo da se stabilizuje sistem i verujem da će od 10. januara u potpunosti biti sanirani svi problem, mada je i danas prilično redovno stanje”, kazao je Vučić na konferenciji za novinare.

  Vučič je naveo i da “građani Srbije znaju da kada nešto kaže da će to biti poštovano”.

  Direktori 14 firmi stali u zaštitu Grčića

  Predstavnici 14 firmi, koje posluju sa Elektroprivredom Srbije (EPS), uputili su pismo predsedniku Vučiću sa molbom da se nastavi politika vođenja EPS-a na način kako je to do sada činio v.d. direktora Milorad Grčić, objavio je danas portal Nova.rs.

  Oni su uputili podršku Grčiću, uz napomenu da su njegova energija, organizacione sposobnosti i konstruktivni pritisak u svim tehnološkim procesima, omogućili da se brojni remonti završe pre roka.

  Direktori, koje su uputili pismo predsedniku Srbije, predstavnici su privatnih izvođača koje godinama unazad EPS angažuje na različitim poslovima.

  Kako je navedeno na sajtu Nova.rs, značajan broj ovih firmi je iz Obrenovca, rodnog mesta Milorada Grčića i opštine koja je, zbog energetskog kolapsa u decembru, ostala bez struje i grejanja.

  Izvor: Beta/Nova S

  Foto: Beta/Miloš Miškov

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE