Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Vučić: Napadaju nas iz regiona jer prednjačimo u ekonomskom napretku

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je u Kraljevu da na Srbiju dolaze mnogi napadi iz regiona jer prednjači u ekonomskom napretku, ali da će se još napornije raditi da se ta “razlika poveća”.

  “Srbija će biti pod sve većim pritiskom, pod sve žešćim napadima, što bude brže napredovala ti napadi će biti snažniji. Biće mnogo pritisaka i oko Kosova i Metohije, biće mnogo pritisaka pre svega jer je Srbija danas snažnija i jača”, rekao je Vučić.

  On je, obilazeći rekonstruisan atletski stadion u Kraljevu, na čijim su ga tribinama dočekali brojni građani sa zastavama i velikim transparentom “Kraljevo uz Vučića”, rekao da Srbiju napadaju “iz Zagreba svakog dana, a da im ništa nismo rekli”.

  Govoreći o novim objektima u Kraljevu, on je rekao da je taj grad od strateškog značaja i po veličini 10. u Srbiji, među gradovima koji se sve više povezuju novim putevima.

  “Kad kažemo da će nešto biti urađeno vi znate da hoće i ono što me raduje tada naši snovi postaju još veći. Pre kad sam dolazio kao opozicionar govorili su mi ljudi, ma pusti te šuplje priče o autoputevima. A vidite da se sada grade”, rekao je Vučić.

  „Svi smo krivi što Srbije ide brže“

  Naglasio je da će napadi na Srbiju biti „sve žešći“ što Srbija bude brže napredovala, i da ti napadi neće uslediti samo zbog Kosova nego i zbog brzog napretka.

  Vučić je građanima poručio da u tim napadima njegovim protivnicima u regionu neće biti „kriv“ samo on i istakao „da smo krivi svi mi što Srbija ide brže od ostalih“.

  Rekao je da „naše da se borimo za narod na Kosovu i da idemo što brže“, i poručio svojim pristalicama da treba da zajedno sa njim pokažu da imaju više pozitivne energije nego što njegovi protivnici imaju negativne energije.

  Izvor: Beta, FoNet

  Foto: Beta/Miloš Miškov

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE