Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Virus i „REŽIRA“: Ljubavne scene LETE iz filmova?

  Koronavirus utiče i na eksplicitne filmske scene. Strani mediji prenose da će zbog sprečavanja širenja virusa, biti zabranjeno snimanje ljubavnih scena u Holivudu.

  Amanda Blumental, čije je zanimanje da glumcima osigura bezbednost tokom snimanja seksi scena, rekla je da je vrlo verovatno da glumci neće želeti da se ljube u usta sa kolegama. Ona je otkrila da je i pre uvođenja karantina nekolicina glumaca negodovala zbog snimanja scena ljubljenja.

  Amanda je kazala da se može dogoditi da se uvede testiranje ili pregled pre početka snimanja, a ako glumci i dalje ne budu želeli da se “intimiziraju”, moraće da se uvedu novi načini za snimanje romantičnih scena.

  Velike filmske produkcije, kako piše Daily mail, spremaju projekte koje će glumcima sa A liste omogućiti zaštitu na setu i van njega. To će najverovatnije rezultirati obaveznim testiranjem na koronu, kako zvezda, tako i ekipe koja snima.

  Slična situacija je i u filmskoj industriji Tajlanda. Vlasti te zemlje dale su instrukcije filmadžijama da ne snimaju ljubavne ili scene borbi, ili bilo kakve druge vrste scena koje uključuju blizak kontakt glumaca.

  Tamošnji Sekretarijat za kulturu izdao je naređenje da se snimanja moraju odvijati u provetrenim prostorijama u kojima ne sme boraviti više od pedeset ljudi.

  Izvor: CdM

  Foto: YouTube

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE