Viktorija zarađuje od "Spajsica" iako je baš briga za njih

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Viktorija zarađuje od “Spajsica” iako je baš briga za njih

  Kada su pre skoro dve godine započeli pregovori oko ponovnog okupljanja ženske muzičke grupe Spice Girls, koju su činile Ema Banton, Geri Horner, Melani Braun, Melani Čizom i Viktorija Bekam, poslednja je odbila da učestvuje.

  Viktorija je tada kao prioritet navela svoju porodicu, modno carstvo koje razvija već dugih 12 godina i druge obaveze.

  Ostale članice, bez obzira na njenu odsutnost, prošle godine su odradile turneju koja im je osigurala nekoliko miliona funti zarade.

  Time je prihod kompanije Spice Girls Limited sa 124 hiljade funti porastao na 4,5 miliona funti. Sada je isplivalo u javnost da je Viktorija Bekam, uprkos odsutnosti s pozornice, u džep stavila petinu zarade s turneje.

  To je politika ugovora koji su sve članice potpisale kada su tek kretale u zajednički biznis. Kao peta suvlasnica kompanije, Viktorija ima jednako pravo na deo zarade kao i ostale članice.

  Britanski mediji pišu da je reč o iznosu od milion funti, od čega je 700 hiljada odmah prosledila u svoju modnu kompaniju koja već godinama beleži gubitke.

  “Ironija svega je to da se Viktorija udaljila od svih članica i svojim potezima pokazala da je više nije briga za Spice Girls, te je pokušala izgraditi sebe kao potpuno novu osobu u modnom svetu. Na kraju joj koncerti na kojima nije ni učestvovala donose više zarade nego njene kolekcije odeće”, kažu upućeni u finansijsku situaciju slavne Britanke.

  Nedavno se 46-godišnjakinja takođe našla na meti kritika nakon što je od države tražila pomoć za isplatu zarada svojim radnicima zbog koronavirusa, uprkos činjenici da na privatnom računu ima preko 335 miliona funti.

  Izvor: CdM

  Foto: YouTube

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE