Videli od Italijana: Hrvatsko selo PRODAJE KUĆE za 16 dinara

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Videli od Italijana: Hrvatsko selo PRODAJE KUĆE za 16 dinara

  Podravska opština Legrad raspisala je konkurs za prodaju nekretnina u njenom vlasništvu. Radi se o neizgrađenim placevima, kao i o placevima s kućama, njih 19 koje su u vlasništvu opštine, a početna cena kreće se od nešto više od 5.000, pa sve do 100.000 kuna.

  Međutim, sve te nekretnine moguće je dobiti po ceni od jedne kune, odnosno oko 16 dinara, ako potencijalni kupac zadovoljava uslove konkursa.

  Tako je Opština odlučila da se za jednu kunu može kupiti kuća ili zemljište ako je kupac mlađi od 40 godina, ima najmanje srednju stručnu spremu i stanovnik je opštine Legrad. Ili, ako nije da u roku od tri godine svoje boravište prijavi u opštini.

  Isto tako, barem jedan od kupaca, supružnika ili životnih partnera mora imati stalna primanja, piše Podravski, a prenosi Slobodna Dalmacija.

  Postoji još uslova koji se moraju zadovoljiti da bi se kupila nekretnina za jednu kunu, a celi konkurs dostupan je na internetsk stranici Opštine Legrad i traje do kraja ovog meseca.

  Svi oni koji nemaju uslove za povlašćenu kupovinu mogu kupiti nekretnine po navedenim cenama i odabraće se najviša ponuđena ponuda.

  Ipak, u sklopu mera za poboljšanje demografske slike naše opštine moguće je do nekretnina doći i po ceni od jedne kune. Međutim, to uključuje i neke uslove, a najvažniji od svih je da ljudi koji kupe tu nekretninu u njoj planiraju da žive i ostanu, rekao je načelnik Opštine Legrad Ivan Sabolić.

  https://www.bizlife.rs/putovanja/italijanski-gradic-novim-stanovnicima-placa-kiriju-dve-godine-postoji-samo-jedan-uslov/

  Izvor: Novac.hr

  Foto: printscreen

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE