Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Vesić TVRDI da će izvođaču radova na Trgu PLATITI manje

  Vrednost ugovora za rekonstrukciju Trga republike iznosi 768 miliona dinara bez PDV, što je oko 6,3 miliona evra.

  Ovaj ugovor ćemo objaviti 1. novembra kada izvođač bude završio radove na preslaganju kocke i kada bude predao kolovoz na upotrebu, izjavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić gostujući u emisiji „Fokus“ na TV O2, prenosi BeoInfo.

  Tog dana ćemo objaviti ugovor, tendersku dokumentaciju kao i čitav projekat. Do kraja godine sledi sravnjivanje svih računa sa izvođačem kako bi se uradio konačni obračun, najavio je Vesić.

  „Tada ćemo objaviti i konačni obračun kao i sve ugovore koji ga prate, a ja odgovorno tvrdim da će izvođaču biti plaćeno manje od 768 miliona dinara, znači još manje nego što je pisalo u prvom ugovoru jer ima više manjkova radova nego što ima viškova radova.“

  To je najbolji odgovor svima koji su pisali i govorili razne neistine, svim lažima da se kocke preslažu o trošku građana, istakao je Vesić.

  I stazu „zaboravili“

  Zamenik gradonačelnika oglasio se na društvenim mrežama, napisavši da izvođač nije iscrtao biciklističku stazu.

  „Kada sam izvođaču radova na kolovozu naložio da presloži kocke, rekao sam im da moraju da iscrtaju biciklističku stazu preko Trga i kroz Vasinu ulicu, napisao je Vesić i dodao da će za 11 dana kolovoz na Trgu moći će da koriste svi učesnici u saobraćaju.

  Izvor: Danas

  Foto: Beoinfo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE