Veljko Petrović: Šta nas čeka u 2022.?

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Veljko Petrović: Šta nas čeka u 2022.?

  Posle skoro dve godine života i rada u kovid uslovima, medijska kuća BIZLife pitala je najuspešnije ljude iz biznisa u Srbiji – Šta naš čeka u 2022.?

  Client Service Manager u kompaniji Transcom Worldwide Veljko Petrović ovako nam je odgovorio:

  Ako ostavimo po strani benefite namenjene za izabrane strane investitore, najvažniji i najprimamljiviji resurs za kompanije koje odluče da posluju u Srbiji su ljudi. Njihovo znanje, veštine i  stav.

  S tim u vezi tokom 2022. očekuje nas još intenzivnija bitka na polju zadržavanja postojećih i pridobijanju novih kvalitetnih članova tima. Kompanije koje reše ovaj izazov i naprave/održe zdrave međuljudske odnose značajno lakše će prebroditi buduće izazove. Pandemija COVID 19 je potvrdila da agilan pristup u organizaciji ključan za opstanak i razvoj kompanije, a da je rad od kuće, gde god je to moguće, osnov funkcionisanja.

  Nakon Beograda i Novog Sada u 2022. Transcom World Wide će zvanično otvoriti svoje kancelarije u Nišu u kome već radi oko 30 naših kolega. Time potvrđujemo dugoročni plan da poslujemo u Srbiji kao i u zemljama regiona. Dosadašnjim tempom i planom naš tim će krajem 2022.  imati više od 800 članova.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Privatna arhiva

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE