Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Veća FACA nego što se misli: Evo šta je Kluni uradio za svojih 14 prijatelja

  Holivudski glumac Džordž Kluni potvrdio je da je jednom prilikom svojim najboljim prijateljima poklonio po milion dolara u kešu.

  Ta priča je još 2017. procurila u javnost preko glumčevog prijatelja Rendea Gerbera, ali je Kluni tek sad progovorio o njoj.

  Kluni je u intervjuu za GQ rekao da se sve dogodilo 2013. godine, u vreme kada je snimio film Gravitacija. Producenti su glumcima umesto honorara dali procenat od zarade filma, a uprkos očekivanjima da neće proći dobro na blagajnama, Gravitacija je postala globalni hit, što mu je omogućilo pozamašnu zaradu.

  „Amal i ja smo se tek upoznali i još nismo bili u vezi. Bio sam samac. Svi smo starili, a i većina mojih prijatelja je starija od mene. I pomislio sam, sve što imam su ti momci koji su mi tokom 35 godina pomagali na ovaj ili onaj način. Spavao sam na njihovim kaučima kad sam bio švorc. Pozajmljivali su mi pare kad sam bio švorc. Godinama su mi pomagali kad god mi je bila potrebna pomoć. I ja sam njima pomagao. Dobri smo prijatelji“, naveo je Kluni, a prenosi NME.

  „I pomislio sa da bez njih ne bih imao ništa od ovoga. Zaista smo bliski, i zapravo mi je palo na pamet da bi, kada bi me udario autobus, svi oni bili u testamentu. Pa, zašto dovraga čekam da me udari autobus“, nastavio je poznati glumac.

  Tako da je pribavio 14 miliona dolara u kešu, kupio 14 putnih torbi u koje je spakovao po milion dolara, i pozvao 14 svojih najbliskijih prijatelja u goste.

  „Izvadio sam mapu i pokazivao im sva mesta na svetu i stvari koje sam uspeo da vidim zahvaljujući njima, i pitao sam ih: ‘Kako ljudima da se odužiš za to?’ Onda sam rekao: ‘Pa, šta kažete na milion dolara?’ A najzabavnije od svega je da je to bilo 27. na 28. septembar, a sasvim slučajno, 27. septembra naredne godine sam se oženio“, naveo je Kluni.

  Izvor: Agencije

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE