Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Vatrogasci Hong Konga u čizmama pirotskog Tigra

  Kompanija Tigar iz Pirota isporučila je u prvoj polovini ove godine 2.400 pari zaštitnih čizama za vatrogasnu brigadu Hong Konga, u vrednosti 95.328 evra.

  Gumenu obuću vrhunskog kvaliteta kompanije Tigar prepoznali su kupci iz Azije, Amerike, Skandinavije, Zapadne Evrope, saopštio je Centar za komunikacije tog preduzeća.

  Generalni direktor Tigra Vladimir Ilić je izjavio da se medju kupcima od 2009. godine nalazi se i Vatrogasna brigada iz Hong Konga „Fire Service Department“.

  „Godišnje potrebne količine za Hong Kong variraju od 1.500 do 3.000 pari, a vrednost iznosi od 60.000 do 145.000 evra po tenderu. Reč je o tehnički najzahtevnijim proizvodima koji pored uslova konkurencije u procesu tamošnje nabavke, moraju da zadovolje i stroge funkcionalne uslove“, rekao je Ilić.

  Prema njegovim rečima, osim vatrogasne jedinice Hong Konga kompanija Tigar zaštitnom obućom snabdeva skandinavsku vojsku, a gumeni opanak u boji dobro je poznat i prihvaćen i u Japanu.

  „Kompanija Tigar u svom poslovanju od preko 80 godina susretala se sa brojnim izazovima. Zahvaljujući radu i optimizmu preko 1.500 zaposlenih uspevala je da prevazidje brojne padove, da opstane i da bude, ne samo zaštitni znak Pirota, već cele Srbije“, rekao je Ilić.

  Izvor: Beta

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE