Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Predstavnici kompanije NIS i vrtić Kolibri, Zajednici zajedno

  Uz podršku NIS-a modernizovan sistem grejanja u vrtiću „Kolibri“ u Kikindi

  Kompanija NIS je, u okviru programa „Zajednici zajedno 2021“, modernizovala sistem grejanja u vrtiću „Kolibri“ koji se nalazi u sklopu predškolske ustanove „Dragoljub Udicki“ u Kikindi. Ovaj projekat, čija je vrednost više od 3,4 miliona dinara, doprineće smanjenju potrošnje gasa, povećanju bezbednosti korisnika i energetske efikasnosti objekta.

  Povodom uspešne realizacije projekta zamene kotla u vrtiću „Kolibri“, na koji se greju i Mesna zajednica i ambulanta Dečjeg dispanzera, vrtić su obišli Nikola Lukač, gradonačelnik Kikinde i Vadim Smirnov, zamenik generalnog direktora NIS-a, u pratnji Kristine Drljić, direktorke PU „Dragoljub Udicki“.

  Predstavnivi kompnaije NIS i vrtića Kolibri

  Predstavnivi kompnaije NIS i vrtića Kolibri

  Novi kotao će doprineti povećanju stepena opšte bezbednosti, pre svega vrtića „Kolibri“, ali i Mesne zajednice i ambulante Dečijeg dispanzera, koji su sistemom grejanja povezani na kotlarnicu.

  To je veoma važno imajući u vidu veliki broj dece u okruženju, kao i činjenicu da se sama kotlarnica nalazi u okviru prostorija vrtića. Modernizacijom sistema ostvaruje se ušteda u potrošnji gasa kao energenta i doprinosi boljem kvalitetu životne sredine.

  „Grad Kikinda i NIS imaju zajedničku istoriju od 2009. godine, do sada je urađeno 164 projekta u vrednosti od 236 miliona dinara, i dugujemo ogromnu zahvalnost kompaniji NIS pre svega što je imala razumevanja za potrebe građana Kikinde. Izuzetno je veliko zadovoljstvo kada možete da pomognete našim najmlađim sugrađanima, gde se i grad Kikinda strateški u narednom periodu opredelio da im pre svega obezbedi bolju budućnost“, rekao je Nikola Lukač, gradonačelnik Kikinde.

  Kompanija NIS modernizovala sistem grejanja u vrtiću Kolibri, Kikinda

  Kompanija NIS modernizovala sistem grejanja u vrtiću Kolibri, Kikinda

  Vadim Smirnov, zamenik generalnog direktora kompanije NIS, izjavio je da je iza kompanije i Grada mnogo zajedničkih projekata i ostvarenih rezultata i da je grad Kikinda veoma značajan na mapi poslovanja NIS-a.

  „Program „Zajednici zajedno“ je stub našeg društveno-odgovornog poslovanja i nastavićemo da ga unapređujemo“, naveo je Smirnov i dodao da se NIS u okviru novog ciklusa programa „Zajednici zajedno“ fokusira na ulaganje u projekte koji će doprineti poboljšanju nataliteta i očuvanju reproduktivnog zdravlja.

  Kristina Drljić, direktorka predškolske ustanove „Dragoljub Udicki“, zahvalila je kompaniji NIS na donaciji i navela da je ovaj projekat „jedan od dokaza koliko je timski rad važan, koliko je zajednica važna, jer upravo je zajednica ta koja brine o bezbednosti i budućnosti dece u vrtićima i školama“.

  Izvor: BIZLife

  Foto: NIS

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE