Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Uspeh sada: Jer jedini rizik je ne rizikovati

  Vaši potencijali su ogromni, ali prepreke za njihovo ostvarivanje mogu biti velike i brojne. Da biste ih prevladali morate ih prvo pronaći. Upravo u tome vam može pomoći knjiga Tamare Kostić Pahnoglu, jer kad otkrijete i uklonite sve prepreke učinićete da vaša sudbina postane Uspeh sada.

  Tamara, već dugi niz godina, putem centra Harmonija koji je osnovala sa svojim suprugom, radi na podizanju svesti kod ljudi i širenju znanja o energetskim metodama za samopomoć. Sertifikovani je instruktor ThetaHealing® tehnike od 2015, kojom se bavi od 2013. Od 2011. bavi se Reikijem, a od 2017. je učitelj brojnih stilova Reikija.

  Knjigu Uspeh sada napisala je sa željom da popuni malu, ali suštinsku prazninu u literaturi o uspehu. Tamarino višegodišnje proučavanje i praktični rad na temi uspeha pokazali su da se ne može očekivati potpuni i trajan uspeh, ukoliko se ne pokloni pažnja podsvesti. U ovoj knjizi autorka ne navodi metode kojima se može raditi sa podsvešu, jer ne želi da bilo čime odvlači pažnju od ideje vodilje, a to je shvatiti značaj i uticaj podsvesti. Kad zaista shvatite značaj podsvesti i prihvatite ga kao neminovnost postojanja, sigurno ćete lako sami doći do metoda i pomagača.

  Ova knjiga će vam otkriti da je jedini rizik ne rizikovati, da ne treba da se plašite da iskočite iz mase i budete različiti, da ste uspešni već sada i uvek možete biti onoliko uspešni koliko želite. Znajte da je moguće učiniti da vaša sudbina bude USPEH SADA.

  Knjigu Uspeh sada objavila je renomirana i ugledna izdavačka kuća i štamparija Čigoja štampa, koja je za 25 godina postojanja razvila i vlastitu izdavačku delatnost. Do sada je Čigoja štampa objavila preko 2000 naslova. Vremenom su izdavačke preokupacije postale filozofija, teorija, religije, književnost, politika, sociologija, istorija. Povremeno se objavljuju i naslovi iz medicine, nauke, istraživački projekti i bibliofilska izdanja.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Čigoja štampa

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE