UNIQA 15 godina u Srbiji: "Živimo bolje zajedno"

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  UNIQA 15 godina u Srbiji: “Živimo bolje zajedno”

  U godini koju BIZLife završava svojim 100. izdanjem, jubilarnih 15 godina poslovanja u Srbiji obeležila je i UNIQA

  Kao član austrijske UNIQA grupe, jedne od vodećih osiguravajućih grupacija sa tradicijom dužom od dva veka, prisutnom na 18 evropskih tržišta – UNIQA je tokom 15 godina u Srbiji prešla značajan razvojni put. Dosledna fokusu na zadovoljstvo klijenata, izrasla je u istinski brend prepoznat kao sinonim za inovacije i postala moderna kompanija od poverenja. Jubilej u Srbiji otvorila je snažnijim zaokretom prema klijentima kroz prvo poglavlje strateškog procesa transformacije UNIQA 3.0 i usklađivanjem procesa na 15 tržišta centralne i istočne Evrope primenom novog modela upravljanja.

  Iako smo sigurni da ima više od 15 razloga za slavlje, izdvojili smo pet kojima je UNIQA obeležila jubilarnu poslovnu godinu za klijente, saradnike, poslovne partnere, ali i sve ljude u lokalnoj zajednici, jer – kako u ovoj kompaniji kažu – ŽIVIMO BOLJE ZAJEDNO.

  ZDRAVLJE NE MOŽE DA ČEKA

  UNIQA u Srbiji godinama poručuje da zdravlje ne može da čeka. Stoga, nije iznenađenje što je 2021. godinu, godinu ispunjenu brigom o zdravlju, započela unapređujući zdravstvenu zaštitu klijenata. Uz osigurane kvalitetne usluge bez čekanja, 24/7 tokom cele godine, u 900 privatnih i državnih zdravstvenih ustanova MedUNIQA mreže širom Srbije, UNIQA je vodeću poziciju na tržištu privatnog zdravstvenog osiguranja opravdala još većom zaštitom i dodatnim pogodnostima za klijente ‒ postkovid sistematskim pregledima. Prva u Srbiji, MedUNIQA je korisnicima omogućila da ugovoren sistematski pregled, ukoliko nakon preležanog koronavirusa strepe za posledice, obave kao postkovid sistematski pregled.

  Takođe, UNIQA je potvrdila posvećenost zdravlju svojih klijenata i dok su u inostranstvu. Korisnicima putnog osiguranja UNIQA je omogućila dodatno kovid pokriće za sve zemlje sveta kako bi uvek i svuda imali sigurnu podršku za slučaj nezgode ili iznenadne bolesti. U znaku očuvanja zdravlja, UNIQA je i završila 2021. godinu. Slaveći 15. rođendan, darovala je poklone dobrodošlice – besplatne sistematske preglede – novim klijentima MedUNIQA zdravstvenog osiguranja.

  KOMPLETNA REŠENJA ZA SIGURNOST KLIJENATA

  Fokusirana na zadovoljstvo i zaštitu klijenata, UNIQA već 15 godina portfolio prilagođava zahtevima najrazličitijih korisnika osiguranja svih generacija.

  Kreirajući kompletna rešenja za sigurnost klijenata, UNIQA je, pored unapređenja MedUNIQA zdravstvenog osiguranja, ove godine dodatno osnažila životno osiguranje i osiguranje od nezgode.

  Istovremeno, dala je novu dimenziju osiguranju doma i malih i srednjih preduzeća. Naime, UNIQA je jedina u Srbiji uz polise osiguranja domaćinstva i malih i srednjih preduzeća klijentima darovala Smart Home uređaje za daljinski nadzor, kojima je pružila dodatnu zaštitu osiguranih objekata. Nesvakidašnjim gestom, UNIQA je kroz Smart Home uređaje omogućila klijentima da svoj dom i svoj biznis, uvek i svuda, drže ne samo u srcu već i na oku uz pomoć pametnih telefona ili tableta korišćenjem jednostavne aplikacije.

  Ovogodišnji rezultat posvećenosti više od 520 UNIQA profesionalaca jeste širenje kruga poverenja, ali i širenje mreže poslovnica, u želji da UNIQA bude još bliža klijentima, saradnicima i partnerima širom Srbije. Istovremeno, UNIQA kontinuitetom inovacija drži korak sa najsavremenijim tehnološkim trendovima i svetskim standardima. Klijentima koji, uz dostupnost, vrhunski kvalitet proizvoda, usluga i servisa, žele još veću fleksibilnost, jednostavnost i brzinu – UNIQA je odgovorila kroz zaokružen ceo onlajn proces osiguranja – od momenta iniciranja ponude, preko kupovine, plaćanja premije, prijave procene i isplate štete. Nakon prošlogodišnje inovativne platforme „Moj procenitelj”, kojom klijenti UNIQA osiguranja bilo kad i bilo gde mogu samostalno da obave procenu imovinske štete, kompanija je 2021. podigla lestvicu na viši nivo i omogućila virtuelne posete poslovnicama i video-sastanke sa agentima osiguranja.

  KOMPANIJA KOJA ISPUNJAVA OBEĆANJA

  Zahvaljujući proizvodima, uslugama i servisima vrhunskog kvaliteta, UNIQA je prepoznata kao vodeća kompanija u bankoosiguranju, putnom osiguranju, osiguranju domaćinstva i MedUNIQA zdravstvenom osiguranju. Rast na krilima poverenja i odgovornost prema više od 700.000 individualnih i korporativnih klijenata UNIQA opravdava već 15 godina, jer ispunjava data obećanja, što reprezentuje i dosadašnja isplata preko 32 milijarde dinara na ime odštetnih zahteva.

  ŽIVIMO BOLJE ZAJEDNO

  UNIQA je 15 godina posvećena klijentima, saradnicima, partnerima i svim ljudima u zajednici u kojoj i uz koju se kompanija razvija. Dosadašnjom podrškom, većom od 100 miliona dinara, pomogla je društveno odgovorne inicijative, humanitarne projekte, ali i vrhunske rezultate na planetarnoj sportskoj sceni. Dugogodišnji partner pozorišnog „Šekspir festivala”, Beogradskog maratona i vaterpolo tima Srbije – UNIQA je dala pečat jubilarnoj, 15. godini u Srbiji podrškom veličanstvenoj izložbi i saradnji sa Galerijom Matice srpske, u kojoj su, prvi put u našoj zemlji, predstavljena dela iz čuvene bečke galerije „Belvedere”.

  ZASLUŽENA PRIZNANJA

  Težnja da kreiranjem kompletnih rešenja za sigurnost omogući kvalitetniji i bezbrižniji život ljudi nije prošla nezapaženo, što ilustruju i brojna priznanja. Posebna mesta u bogatoj riznici UNIQA osiguranja zauzimaju nagrade Corporate Super Brand, Top Serbian Brand, nagrada londonskog magazina „World Finance”, dvostruka European Business Awards za najbolju kompaniju u Srbiji kada je reč o strategiji rasta i odnosu prema klijentima. Jubilarnu godinu u Srbiji UNIQA je zaokružila još jednim priznanjem Customers’ Friend i zlatnom medaljom za vrhunski odnos prema klijentima.

  Izvor: BIZLife Magazin

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE