UniCredit Banka opet Najbolja banka za pružanje kastodi usluga međunarodnim investitorima u Srbiji

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  UniCredit Banka opet Najbolja banka za pružanje kastodi usluga međunarodnim investitorima u Srbiji

  UniCredit saopštila je da od strane uredništva magazina Global fajnans (Global Finance) jedanaesti put zaredom proglašen za Najbolju banku za pružanje kastodi usluga međunarodnim investitorima (podkastodi) u 2020. godini u regionu Centralne i istočne Evrope (CIE).

  Pored ovog regionalnog priznanja, UniCredit Banka je proglašena za najbolju kastodi banku u pojedinačnim zemljama poput Srbije, Austrije, Bugarske, Mađarske i Slovenije. UniCredit Banci Srbija je ovo sedma nagrada u nizu.

  Uredništvo Global fajnans magazina se rukovodilo istraživanjem tržišta, mišljenjem eksperata i prijavama samih banka kako bi izabrali institucije koje pouzdano pružaju najbolje kastodi usluge na pojedinačnim tržištima i regionima.

  Kriterijumi su uključivali sledeće: odnose sa klijentima, kvalitet usluga, konkurentne cene, glatko rešavanje nestandardnih situacija, tehnološke platforme, aktivnosti nakon saldiranja transakcija finansijskim instrumentima, planove kontinuiteta poslovanja i poznavanje lokalne regulative i prakse.

  Julija Romhanji, globalna direktorka za Kastodi poslove u UniCreditu je izjavila:

  „Mi u UniCreditu smo izuzetno ponosni na to što smo potvrdili našu poziciju najbolje banke za pružanje kastodi usluga i to ne samo u regionu CIE, već i u pojedinačnim zemljama. Naš fokus poslednjih 10 godina je na pružanju kvalitetnih usluga skrojenih prema potrebama klijenata i na naša digitalna rešenja i drago nam je da su naši kontinuirani napori i naša snažna pozicija u regionu prepoznati. Ovo takođe naglašava našu posvećenost tokom pandemije, kada smo obezbedili kontinuiranu uslugu. Ponosna sam na posvećene timove širom naših zemalja koji nam omogućavaju da zadržimo vodeću ulogu, pružajući izvrsnu uslugu kada su u pitanju kastodi poslovi”.

  Izvor: BIZlife

  Foto: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE