Umetnost darivanja i izbor korporativnih poklona

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Umetnost darivanja i izbor korporativnih poklona

  Poklonom se može pokazati mnogo toga, a pre svega poštovanje i naklonost. Darivanje je oblik neverbalne komunikacije kojom pokazujemo da nam je do nekoga stalo, bilo u privatnom ili poslovnom životu. Zato se pokloni biraju sa posebnom pažnjom i uvek se mora voditi računa samo o jednom – da odgovaraju onome kome su namenjeni.

  Korporativne poklone treba birati sa istom pažnjom jer se oni  najčešće poklanjaju poslovnim partnerima i zaposlenima. I jedni i drugi su ključne karike vašeg poslovanja tokom godine. Zato je izbor korporativnih poklona važan za svaku kompaniju koja drži do sebe.

  Ručno rađani šalovi od najkvalitetnije vune, ISKON mode, pravi su izbor korporativnih poklona u vreme novogodišnjih praznika. U ove šalove pored prirodnih materijala, najkvalitetnijih italijanskih prediva, kašmira, svile, angore, mohera, Merino vune,  utkana je pre svega ljubav.

  Ljubav prema porodici i odevanju objedinjena je 2010. godine kada je osnovana prva preduzetnička radnja u Kragujevcu sa ciljem da stavi pod jedan krov više manjih proizvođača ručno rađenih odevnih predmeta koji su autohtona pojava na ovim prostorima. Četiri godine kasnije sedište brenda premešteno je u Beograd.

  Svaka ISKON mode kreacija je posebno umetničko delo. Avangardna i unikatna kombinacija visoko kvalitetnih prirodnih prediva i savršeno izvedenih ručnih radova, daje ovoj rukotvorini luksuzan dodir savršenstva.

  Pakovanja su posebno dizajnirana, od  visokokvalitetnih materijala, sa nizom pratećih detalja.

  Uz šal možete dobiti i posebno dizajnirana pakovanja kao što su eksluzivna, luksuzna, elegantna i ISKON mode kutija. Uz svaku kutiju dobijate  i niz pratećih detalja: katalog sa opisom tehnika ručnog rada, prirodnih prediva, načinima održavanja na jednom od sledećih jezika:  srpskom, engleskom, nemačkom i ruskom, vrećicu sa lavandom, posvetu i mesto za svoju vizit kartu. Modeli su idealni  kako za domaće tako i za strane biznis partnere.

  ISKON mode šalovi su pravi izbor koroporativnih poklona za vašu kompaniju.  Ove zime poklonite ih vašim poslovnim partnerima i saradnicima.

  Izvor: BIZLife

  Foto: ISKON promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE