"U cilju odbrane časti": Kokeza se POVUKAO sa čela FSS

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  “U cilju odbrane časti”: Kokeza se POVUKAO sa čela FSS

  Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza odlučio je da podnese neopozivu ostavku na tu funkciju.

  Kako je Kokeza naveo u saopštenju, ostavku podnosi suočen sa optužbama i brutalnim napadima na svoju ličnost, a radi odbrane časti i ugleda koji se skrnave.

  “Želim da obavestim moje saradnike, kao i sportsku i fudbalsku javnost, da se povlačim sa funkcije predsednika Fudbalskog saveza Srbije. U želji da, pre svega, reprezentaciji omogućim neophodan mir, spreman sam za novu borbu u kojoj ću sve učiniti da demantujem napade na moje ime i ličnost”, naveo je Kokeza.

  Slaviša Kokeza nikad nije i neće biti sumnjivo lice ljudima sa kojima je blizu 20 godina delio iste vrednosti, dodao je on.

  “Poštujući sve ono što se u tom odnosu izgradilo, niko ne treba Aleksandra Vučića i Srbiju da brani od Slaviše Kokeze, jer Slaviša Kokeza je bio uz Aleksandra Vučića i Srbiju kada mnogi to nisu smeli ili hteli. Ponosan tada, ponosan i sada kada se brutalno iznose opasne neistine koje su naravno nanele štetu i funkciji koju više neću da obavljam. Povlačim se s mesta predsednika Fudbalskog saveza Srbije kako bih celog sebe stavio u službu pravde i istine koje će biti moja vodilja u budućem periodu”, naveo je Kokeza.

  Kokeza je na funkciji predsednika Fudbalskog saveza Srbije proveo skoro pet godina, odnosno od maja 2016. godine.

  Kokeza je nedavno bio priveden na informativni razgovor u Službi za borbu protiv organizovanog kriminala.

  Zamenik predsednika Marko Pantelić obavljaće dužnost predsednika, nakon što je Slaviša Kokeza podneo ostavku, do izbora novog prvog čoveka organizacije, saopšteno je iz Fudbalskog saveza Srbije.

  Izvor: RTS, Tanjug

  Foto: screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE