TV PREPORUKA: Odaberite svoju filmsku priču za večeras

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  TV PREPORUKA: Odaberite svoju filmsku priču za večeras

  ZAGOLICAN

  Od 20.00 na prvom programu RTS-a. Nabasavši na internetu na bizarno takmičenje u golicanju, u kom mladi ljudi dobijaju novac da bi bili vezani i golicani, novinar Dejvid Farijer podnosi molbu da istraži tu priču. Ali dobija šokantan odgovor pošiljalac ismeva Farijerovu seksualnu orijentaciju i preti ekstremnim zakonskim merama ako bude kopao dalje. (Tickled, 2016)

   Baš kao svaki dobar novinar koji se suočava sa nasilnikom, on postupa potpuno suprotno tome: odlazi na skriveno mesto za golicanje u Los Anđelesu i otkriva ogromnu imperiju, poznatu po uznemiravanju i ugrožavanju života onih koji negoduju zbog svoje umešanosti u te filmove.

  Što više istražuje, postaje sve čudniji i otkriva tajne identitete i kriminalne aktivnosti. Otkrivanje istine postaje Farijerova opsesija, uprkos sve opasnijim i ozbiljnijim pretnjama i upozorenjima. Humorom i odlučnošću, Farijer i koreditelj Dilan Riv, koriste svaki mogući dostupan izvor da ispitaju šta se krije iza ove golicave crvotočine. Režija: Dejvid Farijer, Dilan Riv…

  LAKI

  Od 22.50 na drugom programu RTS-a. Laki je stari vojni veteran čvrsto ustaljenih navika i stavova koji živi u malom gradu. Njegovu rutinu naglo prekida nezgoda koju doživi u kući, nakon čega shvata da njegovo zdravo staro telo polako počinje da propada i da on to mora prihvatiti. (Lucky, 2017)

   U toj situaciji, Laki mora da se pomiri činjenicom da se ono u šta on veruje ne podudara u potpunosti sa prioritetima njegovih komšija.

  Neustrašivi i nezavisni Laki, čiji život sada visi o koncu, otpočinje svoje spiritualno putovanje, devedesetogodišnjeg ateiste, u potrazi za prosvetljenjem.  Poslednja uloga na filmu harizmatičnog Harija Din Stentona koji je preminuo u oktobru, 2017. godine.

   Uloge: Hari Din Stenton, Dejvid Linč, Ron Livingston… Režija: Džon Kerol Linč.

  PO SVAKU CENU

  Od 23.05 na Radio-televiziji Vojvodine. Marija je poslovna žena, koja je u 40-tim godinama, živi u Hamburgu, ostvarena je profesionalno i udata, ali je nesrećnom čini to što nema dece. Nakon još jednog spontanog pobačaja, ona shvata da zapravo nikad neće postati majka, zbog starosti.

  Ona se odlučuje na jedan radikala potez: da proveri da li je istinita glasina da prostitutke po istočnoj Evropi doslovno prodaju svoju novorođenčad.

  U potrazi za ženom koja bi joj prodala bebu, Marija se sve dublje i dublje uvaljuje u mračni svet prostitucije i trgovine ljudima.

  Uskoro, suočiće se sa još ozbiljnijim problemima, kad se suoči sa brutalnim ruskim kriminalcem.

  Glavne uloge: Kim Bejsinger, Džordan Prentis, Sebastijan Šiper Režija: Anders Morgentaler

  15 MINUTA

  Od 21.00 na TV O2. Istočnoevropski kriminalci Oleg i Emil dolaze u Njujork kako bi preuzeli svoj deo od obavljene pljačke. Oleg krade video kameru i snima sve njihove aktivnosti, kako one legalne tako i ilegalne.

  Kada shvate da američki medijski cirkus čak i nemilosrdne kriminalce može prikazati kao žrtve, Oleg i Emil prate detektive Edija i Džordija, i snimaju ih za vreme agresivnog ispitivanja svog bivšeg partnera u zločinu. Snimci dospevaju kod beskompromisnog novinara Roberta Hokinsa koji će Olega i Emila preko noći pretvoriti u medijske zvezde…

  Uloge: Robert de Niro, Edvard Barns, Kelsi Gramer Režija: Džon Hersfeld

  CARSTVO SUNCA

  Od ponoći na TV O2. Japansko zauzimanje grada uzrokovalo je potpuni haos koji je progutao i Džima i rastavio ga od porodice. Dečak nekim čudom uspeva da se vrati kući, ali tamo nalazi samo ruševine nekada srećnog doma. Džim želi da se preda japancima, ali ne uspeva u tome jer ga oni ne žele.Film je snimljen prema autobiografskoj knjizi J.G. Balarda, priznatog britanskog pisca naučne fantastike.

  Uloge: Kristijan Bejl, Džon Malkovič, Miranda Ričardson Režija: Stiven Spilberg

  Izvor: BIZLife

  Foto: youtube

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE