TV PREPORUKA: Ako volite spektakle Stivena Spilberga, Toma Kruza...

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  TV PREPORUKA: Ako volite spektakle Stivena Spilberga, Toma Kruza…

  ROLERBOL 

  Od 22.00 na prvom programu RTS-a. Džonatana Krosa, ljubitelja ekstremnog sporta, regrutuje Aleks Petrovič da igra u novoj sportskoj igri: rolerbol. (Rollerball, 2002). Igra je surova i uglavnom nema pravila.

  Inovator igre Aleks dolazi do zaključka da krv na terenu donosi mnogo veće uzbuđenje gledaocima i zato on forsira igrače da prave probleme više nego štoje to potrebno.

  Međutim, Džonatanov život, kao i život njegovih saigrača će uskoro biti u velikoj opasnosti i sada oni moraju da se bore protiv njihovog pravog protivnika, Aleksa.

  https://www.youtube.com/watch?v=SDFgfZJvkbA

  Uloge: Rebeka Romin, Žan Reno, Kris Klajn… Režija: Džon Mektirnan

  RAT SVETOVA

  Od ponoći na TV O2. Rej je radnik na dokovima, živi u Nju Džersiju, razveden je i nema dobar odnos sa svoje dvoje dece Rejčel i Robijem, o kojima se brine vikendom. Za vreme jedne takve vikend posete, Reja i njegovu decu zadesi serija neobičnih oluja. Uskoro otkrivaju da je to samo prvi talas invazije vanzemaljaca na Zemlju. Rej odvodi decu u Boston, u pokušaju da ih skloni na sigurno, u kuću roditelja njegove prve žene. Za to vreme mora da ih zaštiti i da se brine o njima na način na koji se nije brinuo ni dok su bili porodica na okupu.

  Uloge: Tom Kruz, Dakota Fening, Tim Robins Režija: Stiven Spilberg

  Izvor: BIZLife

  Foto: youtube

  What's your reaction?

  Komentari

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE