Turistička agencija Mouzenidis Travel saopštila: Nastavljamo rad sa novim partnerima

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Turistička agencija Mouzenidis Travel saopštila: Nastavljamo rad sa novim partnerima

  Turistička agencija Mouzenidis Travel Services d.o.o. Beograd – Savski Venac objavila je da nastavila sa radom i uspostavila saradnju sa novim inostranim partnerima.

  Time je kako se navodi, obogatila asortiman svoje ponude, a kompletna ponuda novih inopartnera uskoro će biti objavljena na sajtu agencije.

  Zamolili su i potencijalne klijente da sve upite šalju putem mejla kako bi proverili raspoloživost i pronašli najbolju moguću ponudu za njih.

  Podsećaju da se u prethodnom periodu agencija suočila sa problemom prouzrokovanim ponašanjem inostranog partnera iz Soluna sa kojim su do tada imali dugogodišnju saradnju, a usled čega su bili izloženi brojnim pritiscima.

  Dodaju da je povoom problema u kojima se Mouzenidis Travel našla reagovao Sektor turističke inspekcije nadležnog Ministarstva koji je proverio celokupnu dokumentaciju u vezi otkazanih turističkih aranžmana od inostranog partnera Mouzenidis Travel S.A. iz Soluna i preduzela sve u cilju provere kompletnog poslovanja agencije.

  Nakon okončanog postupka pred Sektorom turističke inspekcije utvrđeno je da je naša turistička agencija u svemu poslovala u skladu sa zakonom i preduzela sve neophodne mere u skladu sa propisima, te da ne postoje propusti u radu naše turističke agencije, dodaje se.

  Turistička agencija Mouzenidis Travel Services d.o.o. Beograd – Savski Venac je u prethodnom periodu objavljivala na sajtu i društvenim mrežama obaveštenja o situaciji da bi klijente upoznali sa onim što su povodom situacije koja ih je zatekla, uradili.

  Tako su 19. jula saopštili da su do tada uspeli da smeste preko 350 putnika, zbog čega su morali da doplate novac inostranim partnerima u iznosu većem od sedam miliona dinara.

  Takođe su to tada  uspeli da izvrše povraćaj novca klijentima u iznosu većem od 10 miliona dinara (iznosi i podaci nisu precizno određeni jer se menjaju iz sata u sat zbog činjenice da sve vreme rešavaju pristigle zahteve klijenata).

  “Iako su nam zarobljena ogromna novčana stredstva kod našeg inostranog partnera i dalje verujemo da možemo da sačuvamo našu turističku agenciju, da niko od naših klijenata ne bude oštećen. Molimo naše klijente da ne podnose tužbe sudu, jer će na taj način samo otežati ionako tešku situaciju u kojoj se nalazimo. Važno je da nam verujete i da nam ostavite dovoljno vremena i prostora da zajedno iz ove neprijatne situacije u koju nas je doveo naš inostrani partner izađemo sa što manje štete”, poručili su iz Mouzenidis Travel.

  Inače, problem je nastao kada je inostrani partner iz Soluna agenciji poslao email kojim je obavestio da se otkazuju svi turistički angažmani od 18. do 26. juna zbog finansijskih problema u kojima se nalazi, a što je stvorilo probleme mnogim turistima koji su uplatili aranžmane ali i samoj agenciji.

  Zašto su srpski turisti ostali BEZ LETOVANJA? Agencija tvrdi da NIJE ODGOVORNA

  Izvor: BIZlife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE