Tramp tvrdi: Da sam ja ostao predsednik Putin ne bi bombardovao Ukrajinu

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Tramp tvrdi: Da sam ja ostao predsednik Putin ne bi bombardovao Ukrajinu

  Kao što ste do sada verovatno primetili, više od godinu ipo dana nakon što je izglasan van funkcije, Donald Tramp je još uvek opsednut idejom da su mu izbori 2020. ukradeni.

  Ukoliko pratitet lik i delo ovog kontroverznog biznismena nesumnjivo ste ga čuli kako to uključuje u razgovor veo često.

  Sada je uspeo i “nameštene izbore” da provuče kroz temu rata u Ukrajini i invaziju koju je Moskva izvršila na teritoriji te države.

  U intervjuu koji je emitovan u ponedeljak, Pirs Morgan upitao je bivšeg predsednika: „Kada vidite scene, gospodine predsedniče, bombardovanja porodilišta, kada vidite kako se napadaju izbeglice dok beže, bake, deca, vidite desetkovanje ranije prosperitetnih gradova koji žive u naprednoj novoj demokratiji, kada gledate šta se dešava, da li se slažete sa mojom ocenom da je Vladimir Putin sada zlo genocidno čudovište?”

  Donald Tramp (YouTube)

  Možda nakon što je konačno shvatio koliko je loše izgledalo odgovoriti na to pitanje bilo šta osim potvrdno, što je uradio više puta u proteklih šest nedelja, Tramp je odgovorio: „Da, ali ja takođe…“

  „Znaš?“ upitao je Morgan, jedva uspevajući da prikrije iznenađenje.

  „Naravno, ko ne bi? Ono što se dešava je užasno“, rekao je Tramp, nazvavši situaciju „tako glupim ratom“. Ali, naravno, nije mogao da se suzdrži. „Reći ću vam šta zaista mislim“, rekao je Morganu. „Rekao sam, ‘Zar nije šteta, svi ti ljudi su mrtvi sve zbog nameštenih izbora.’ Jer da naši izbori nisu bili namešteni, niko ne bi bio mrtav.”

  Naravno, ovo nije prvi put da Tramp tvrdi da Putin ne bi napao Ukrajinu, da je bio na vlasti, što je ocena za koju su njegovi bivši savetnici rekli da je besmislena. Oni napominju ropsku privrženost 45. predsednika ruskom lideru, te da je „jedva znao gde je Ukrajina“, i činjenica da, više nego verovatno, Rusija nije izvršila invaziju na Ukrajinu dok je Tramp bio na vlasti zato što ga se plašila, već zato što nije bila spremna.

  Donald Tramp: Kraljica i Kamila se borile za moju pažnju

  Tramp je u istoj emisiji izjavio i da su se kraljica Elizabeta II i Kamila, supruga princa Čarlsa takmičile jedna sa drugom za njegovu pažnju na kraljevskom banketu. On je rekao Pirsu Morganu da je kraljica „zaista legenda“.

  Tramp je rekao da je bio u društvu Kamile i 96-godišnje kraljice tokom događaja u Bakingemskoj palati u junu 2019., kojem je prisustvovao sa suprugom Melanijom i starijom decom.

  Kraljica Elizabeta II (Beta/AP)

  Bivši predsednik, koji je u Morganovoj emisiji na novom kanalu Talk TV, razgovarao u drugoj polovini intervjua, rekao: „ona [Kamila] je bila sa moje desne strane, kraljica je bila sa nama, a ja sam rekao ‘Kraljice, ja stvarno moram još malo da razgovaram sa Kamilom’. Nismo mogli da se rastanemo”, rekao je Tramp.

  Na pitanje da li misli da će Čarls i Kamila biti dobri kralj i kraljica kada za to dođe vreme, Tramp je rekao: “Nadam se. Mislim da će to biti nezgodno jer oni zaista zamenjuju legendu kada pričate o ovoj ženi [kraljici]”.

  Tramp je takođe tvrdio da se kraljica nikada nije tako dobro zabavljala nego kada je on sedeo pored nje na državnom banketu.

  Izvor: BIZLife

  Foto: YT Scrn/Beta/AP

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE