Tehnomanija otvorila Bosch Concept Store prodavnicu

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Tehnomanija otvorila Bosch Concept Store prodavnicu

  Tehnomanija je u saradnji sa svojim dugogodišnjim partnerom, kompanijom Bosch, otvorila jedinstvenu i specijalizovanu prodavnicu – Bosch Concept Store.

  U ovoj specijalizovanoj radnji, koja se nalazi u Hercegovačkoj 19, u naselju Beograd na vodi, potrošače, pored uređaja za kompletno domaćinstvo, očekuju i savetnici za kupovinu.

  Upravo mogućnost da, kroz razgovor sa profesionalnim savetnikom, potrošači dobijaju konkretne savete i preporuke, radnju Bosch Concept Store čini jedinstvenom na tržištu.

  Ovakvim pristupom kupcu Tehnomanija i Bosch ponudili su novo iskustvo kupovine, jer nema više potrebe da se satima istražuju mnogobrojne ponude na internetu. Kupac sada, uz razgovor sa ličnim savetnikom, može izabrati uređaj koji će najviše odgovarati njihovim željama i potrebama bez bespotrebnog gubljenja vremena, rekla je Miroslava Jeremić, direktorka marketinga u Tehnomaniji.

  Termin za konsultacije sa Bosch specijalistima može se zakazati pozivom na broj telefona 069/8232030.

  Ovo nije jedina pogodnost, jer za sve uređaje kupljene u Bosch Concept Store, Tehnomanija i Bosch obezbedili su besplatnu isporuku, a na kupcu je da odabere vreme i mesto dostave.

  Novi Bosch Concept Store u Beogradu na vodi pruža potrošačima mogućnost da kupuju lako, brzo i jednostavno i dožive kupovinu na sasvim drugačiji način.

  Izvor: BIZLife

  Foto: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE