Team building ideja: piknik na BIZLife način

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Team building ideja: piknik na BIZLife način

  Evo zašto je piknik super stvar.

  Piknik je zabava koja ne iziskuje ogroman budžet, mada možda ćete vi poneti kavijar, ali generalno, jedino što ova aktivnost traži jeste lepo vreme, a obećava mnogo sjajnih trenutaka. Izgleda da je proleće u Beogradu juče konačno počelo. Iskoristite ovu nedelju da okupite svoju poslovnu porodicu i pozovite ih na jedan brzi team building.  Ponađite neki ušukani kutak na svega par kilometara od gradske buke ili čak i sopstveno dvorište, ukoliko ga imate, iskoristite sjajne ideje za organizovanje savršenog piknika koje smo pripremili za vas i pripremite im zaista nezaboravan dan! Počnimo od hrane. Naravno.

  Tortilje ili burito su uvek dobra ideja za piknik.

  Možete ih puniti bilo čim -govedina, piletina, patlidžan, čija seme, ma biće nešto za svakoga! Uz prave začine – odlične su servirane hladne.

  Ketering firme su naši antistres partneri.

  Uz nešto bolju pripremu, i malo svečaniji pristup, možete naručiti ketering, koji će vas stajati jeftinije ako uzmete u obzir vreme koje će vam profesionalci uštedeti dostavljajući vam najukusniju hranu na mesto na kom organizujete piknik. Oni će sve to ovako lepo postaviti, a na vam je samo da ojačavate veze u timu i podstičete kreativnu razmenu ideja.

  https://www.pinterest.com/pin/549509592027318482/

  Ko čisti roštilj?

  Jer možda ćete odabrati mesto za piknik na kom postoji određeno mesto za roštilj.

  Među muškim kolegama ovaj zadatak uvek budi onaj primalni instinkt lovca. Predajte im tu misiju i ne brinite dalje o hrani. Ma, muški deo ekipe će čak rado otići u nabavku, da bi presudni deo dana prošao kako treba. Sve je brzo spremno za roštiljanje, a miris dima će vas ugrejati i lako će oraspoložiti ekipu.

  *Izbor urednika:

  Vodootporno ćebe za piknik. 

  Sada ćete ga kupiti za ovu primenu, ali ćete višenamenski uživati u njemu: lepo, praktično, udobno – jednostavno savršeno.

  https://www.pinterest.com/pin/549509592027318482/

  Bez tehnologije!

  Isključite se sa svega. Pogledajte prirodu i ljude oko sebe. Udahnite duboko, osetite taj mir koji ne narušavaju notifikacije.

  Nema na čemu.

  Vreme je za ideje.

  Razmenjujte ideje sa kolegama, smišljajte nove strategije, ali ne zapisujte ništa! Tako će se do odlaska u kancelariju u ponededeljak, u vašem umu zadržati samo one dobre.

  Ne zaboravite da se zabavite!

  Ponesite društvenu igru, ili igrajte asocijacije. Ma, u prirodi ste, bavite se sportom, poneli ste loptu? Mi volimo badminton. Želimo vam lep provod i sjajan timski duh, a mi smo već napolju.

  U to ime, preporučujemo i šampanjac.

  https://www.pinterest.com/pin/551902129312948732/

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pinterest/Pexels/Pixabay

  Piše: M.Gligorić

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE