Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Tandem Eurobank i Mančester junajted nastavlja dugogodišnju saradnju

  Fudbalsko-bankarski dvojac nastavlja partnerstvo i sedmu godinu zaredom

   Eurobank je potpisala novi ugovor o saradnji sa svetski poznatim fudbalskim klubom Mančester junajted, čime je nastavljeno uspešno partnerstvo koje traje od 2014. godine. Zahvaljujući ovoj saradnji, klijenti Eurobanke mogu postati vlasnici kobrendirane debitne, kreditne i prepaid platne kartice sa znakom Mančester junajteda. Osim standardnih funkcionalnosti, kao što su beskontaktne transakcije i mogućnost plaćanja preko interneta, vlasnici ovih kartica imaju priliku i da učestvuju u brojnim promotivnim akcijama sa vrednim nagradama, među kojima je i odlazak na stadion Old Traford.

  „Od početka ovog partnerstva, izdali smo gotovo 30.000 Eurobank Mančester junajted kobrendiranih kreditnih, debitnih i prepaid platnih kartica. Ujedno, kao ekskluzivni partner proslavljenog fudbalskog kluba, organizovali smo i mnoštvo jedinstvenih sportskih događaja za naše klijente, partnere, medije i zaposlene. Zahvalni smo Mančester junajtedu na izuzetnoj saradnji i sigurni smo da ćemo i ubuduće nastaviti sa projektima koji su od velikog značaja za bankarsko tržište, ali i čitavu zajednicu, kroz društvenu odgovornost”, kaže Slavica Pavlović, predsednik Izvršnog odbora Eurobanke.

  U okviru ove uspešne saradnje, Eurobank je dovela u Srbiju i Mančester junajted Školu fudbala u septembru 2019. godine, kada su priliku da unaprede svoje sportske veštine imali mladi fudbaleri od 11 godina iz cele zemlje, fudbalski treneri, ali i štićenici Domova za decu bez roditeljskog staranja i SOS Dečijeg sela Kraljevo. Eurobank je za organizovanje Škole fudbala Mančester junajted nagrađena prestižnom VIRTUS nagradom za doprinos zajednici na nacionalnom nivou. Takođe, u okviru ovog partnerstva, Beograd su posetile legende proslavljenog fudbalskog kluba, među kojima su Piter Šmajhel, Nemanja Vidić, Ves Braun i Dvajt Jork.

  Sedam godina partnerstva između Eurobanke i Mančester junajteda dalo je zapažene rezultate. Ovaj trend će se, zahvaljujući nastavku partnerstva, nastaviti, a klijente Eurobanke u narednom periodu očekuju nove pogodnosti i zanimljive aktivacije.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Eurobank

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE